Politica de confidențialitate Workplace


Workplace from Meta este o platformă online creată de Meta care permite utilizatorilor să colaboreze și să distribuie informații la locul de muncă. Platforma Workplace include site-urile web, aplicațiile și serviciile online asociate Workplace, ce formează împreună „Serviciul”.
Politica de confidențialitate descrie modul în care informațiile dvs. sunt colectate, utilizate și distribuite atunci când utilizați Serviciul.
Serviciul este destinat pentru utilizarea de către organizații și în conformitate cu instrucțiunile acestora și vă este pus la dispoziție de către angajatorul dvs. sau altă organizație care a autorizat accesul și utilizarea de către dvs. la Serviciu („Organizația” dvs.).
Serviciul este separat de alte servicii Meta pe care le-ați putea utiliza. Celelalte servicii Meta vă sunt oferite de Meta și sunt guvernate de propriile condiții. Însă, Serviciul vă este pus la dispoziție de Organizația dvs. și este guvernat de prezenta Politică de confidențialitate și de Politica Workplace de utilizare acceptabilă și Politica Workplace de utilizare a modulelor cookie.
Organizația dvs. este responsabilă de și administrează contul dvs. Workplace („Contul dvs.”). Organizația dvs. este de asemenea responsabilă de colectarea și utilizarea oricăror date pe care le distribuiți sau furnizați prin intermediul Serviciului, iar această utilizare este guvernată de condițiile pe care Organizația dvs. le-a încheiat cu Meta.
În afară de această Politică de confidențialitate, este posibil ca Organizația dvs. să aibă alte politici sau coduri de conduită suplimentare care se vor aplica în legătură cu utilizarea de către dvs. a Serviciului.
Dacă aveți întrebări despre utilizarea Serviciului, contactați Organizația dvs.

I. Ce tipuri de informații sunt colectate?
Organizația dvs. va colecta următoarele tipuri de informații atunci când dvs., colegii dvs. sau alți utilizatori accesează Serviciul:
 • informațiile dvs. de contact, precum numele complet și adresa de e-mail;
 • numele dvs. de utilizator și parola;
 • titlul funcției dvs., denumirea departamentului și alte informații privind activitatea dvs. sau Organizația;
 • conținutul, comunicările și alte informații pe care le oferiți atunci când utilizați Serviciul, inclusiv atunci când vă creați un cont, când creați sau distribuiți conținut și când trimiteți mesaje sau comunicați cu alte persoane. Printre acestea se pot număra informații din conținutul sau despre conținutul pe care îl furnizați (de exemplu, metadate), cum ar fi locația unei fotografii sau data la care a fost creat un fișier.
 • conținut, comunicări și informații pe care ni le furnizează alte persoane atunci când utilizează Serviciul. Acestea pot include informații despre dvs., de exemplu atunci când aceste persoane distribuie sau adaugă comentarii la o fotografie în care apăreți, vă trimit un mesaj sau încarcă, sincronizează ori importă informațiile dvs. de contact;
 • toate comunicările cu alți utilizatori ai Serviciilor;
 • comunicările, feedbackul, sugestiile și ideile care sunt trimise Organizației dvs. de către utilizatori;
 • informații de facturare și
 • informațiile pe care ni le transmiteți atunci când dvs. sau Organizația dvs. ne contactați sau ne abordați pentru a solicita asistență pentru platformă cu privire la Serviciu.

II. Cum utilizează Organizația dvs. aceste informații?
Organizația dvs. va distribui informațiile pe care le colectează către Meta, în calitate de furnizor al platformei, pentru a permite Meta să furnizeze și să ofere suport Serviciului pentru Organizația dvs. și pentru alți utilizatori și în conformitate cu orice alte instrucțiuni din partea Organizației dvs. Printre modurile de utilizare a informațiilor se numără următoarele:
 • comunicarea cu utilizatorii și administratorii în legătură cu modul în care utilizează aceștia Serviciul;
 • îmbunătățirea securității și siguranței Serviciului pentru Organizația dvs. și alți utilizatori, de exemplu prin cercetarea activităților suspecte și a încălcărilor condițiilor sau politicilor aplicabile.
 • personalizarea experienței pe care o aveți dvs. și Organizația dvs. în contextul utilizării Serviciului;
 • dezvoltarea de instrumente, produse și servicii noi în cadrul Serviciului pentru Organizația dvs.;
 • corelarea activităților realizate în cadrul Serviciului nostru pe diverse dispozitive utilizate de aceeași persoană, pentru a îmbunătăți funcționarea generală a Serviciului;
 • identificarea și repararea erorilor ce pot apărea; și
 • realizarea unor analize privind datele și sistemele, inclusiv studii, în vederea îmbunătățirii Serviciului.

III. Dezvăluirea informațiilor
Organizația dvs. divulgă informațiile colectate în următoarele moduri:
 • furnizorilor terți de servicii care contribuie la furnizarea Serviciului sau a unei părți a acestuia;
 • către aplicații, site-uri web sau alte servicii terțe la care vă puteți conecta prin intermediul Serviciului;
 • în legătură cu o tranzacție semnificativă la nivel de corporație, precum transferul Serviciului nostru, o fuziune, o consolidare, o vânzare de active sau în situația puțin probabilă a falimentului sau a insolvenței;
 • pentru a proteja siguranța oricărei persoane; pentru a rezolva probleme de fraudă, securitate sau tehnice; și
 • în legătură cu o citație, un mandat, un ordin de divulgare sau o altă solicitare ori ordin din partea unei instituții de ordine publică.

IV. Accesarea și modificarea informațiilor dvs.
Dvs. și Organizația dvs. puteți accesa, corecta sau șterge informațiile pe care le-ați încărcat în cadrul Serviciului folosind instrumentele din cadrul Serviciului (de exemplu, prin editarea informațiilor de profil sau prin Jurnalul de activități). Dacă nu vă puteți accesa și modifica informațiile prin intermediul instrumentelor puse la dispoziție în cadrul Serviciilor, contactați direct Organizația pentru a face acest lucru.

V. Linkurile și conținutul de la terți
Serviciul poate cuprinde anumite linkuri către elemente de conținut gestionate de terți, asupra cărora Organizația dvs. nu are niciun control. Ar trebui să revizuiți politicile de confidențialitate ale fiecărui site web pe care îl vizitați.

VI. Închiderea contului
Dacă nu mai doriți să utilizați Serviciul, luați legătura cu Organizația dvs. De asemenea, dacă încetați colaborarea cu Organizația respectivă, aceasta vă poate suspenda Contul și/sau poate șterge informațiile asociate Contului dvs.
În general, un cont este șters la aproximativ 90 de zile de la închiderea acestuia, dar o parte din informații pot rămâne în copiile de siguranță o perioadă rezonabilă de timp. Vă rugăm să rețineți că elementele de conținut pe care le creați și le distribuiți în cadrul Serviciului sunt deținute de Organizația dvs. și este posibil să rămână în cadrul Serviciului și să fie accesibile chiar dacă Organizația vă dezactivează sau vă închide Contul. Astfel, elementele de conținut pe care le furnizați în cadrul Serviciului sunt similare cu alte tipuri de conținut (precum prezentările sau notele interne) pe care le creați în cursul desfășurării activității profesionale.

VII. Modificările aduse Politicii de confidențialitate
Este posibil ca această Politică de confidențialitate să fie actualizată periodic. În momentul actualizării, data „ultimei actualizări” de mai jos se va modifica, iar noua Politică de confidențialitate va fi publicată online.

VIII. Contact
Dacă aveți întrebări despre această Politică de confidențialitate sau despre Politica Workplace de utilizare acceptabilă, contactați Organizația dvs. prin intermediul Administratorului Organizației dvs.
Dacă locuiți în California, puteți afla mai multe despre drepturile dvs. de confidențialitate în calitate de consumator contactând organizația dvs. prin intermediul Administratorului Organizației dvs.

Ultima actualizare: 5 aprilie 2022