Politica Workplace de utilizare acceptabilă


Bine ați venit pe Workplace from Meta!
Vă rugăm să rețineți că acesta este un serviciu separat de versiunea Facebook pentru consumatori și este destinat utilizării de către organizații. Aceasta înseamnă că, dacă folosiți serviciile noastre la locul de muncă sau pe un dispozitiv sau un cont care v-a fost pus la dispoziție de angajator sau de o altă organizație („Organizația” dvs.), probabil că acea Organizație are propriile sale politici privind utilizarea Workplace, iar modul în care utilizați acest serviciu trebuie să respecte acele politici. Dacă aveți întrebări privind politicile Organizației, vă rugăm să luați legătura cu aceasta. Pentru informații despre practicile de confidențialitate ale Workplace, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate Workplace. Accesul la API Workplace este reglementat de Condițiile de utilizare a Platformei Workplace.

Utilizarea cu responsabilitate a serviciilor Workplace
În plus față de politicile Organizației dvs., noi am elaborat următoarele reguli, pentru a garanta utilizarea cu responsabilitate a serviciilor noastre.
Atunci când folosiți Workplace, este interzis:
  • să vă ascundeți identitatea, să preluați identitatea unei alte persoane sau să prezentați în mod incorect relația dvs. cu orice altă persoană fizică sau juridică;
  • să vă implicați în activități prin care sunt exploatați copii sau care fac rău sau riscă să facă rău unor copii;
  • să creați sau să prezentați elemente de conținut care sunt ilegale, discriminatorii, dăunătoare, frauduloase, înșelătoare sau defăimătoare sau care promovează sau încurajează violența, încălcarea legii, auto-mutilarea, afecțiunile de alimentație sau consumul de droguri.
  • să încălcați legi sau drepturile Meta ori ale unui terț.
  • să interveniți în funcționarea normală a Workplace sau în utilizarea Workplace de către alte persoane.
  • să accesați Workplace sau conținut și informații aferente acestui serviciu prin intermediul unor mijloace care nu sunt autorizate de Meta (inclusiv prin „scraping” sau „crawling”); să evitați sistemele de control al accesului; sau să încercați în orice alt mod să accesați fără autorizare serviciile Workplace sau sistemele, parolele sau conturile aferente.
  • să distribuiți coduri de acces pentru administrator sau să oferiți permisiuni similare pentru accesul aplicațiilor oricărui terț care nu este aprobat în mod explicit de către Meta. Când decideți să acordați acces pentru administrator, fie prin intermediul codurilor, fie prin intermediul permisiunilor din aplicații, unui terț aprobat, puteți acorda acelui terț acces la datele sau conținuturile dvs. numai în măsura necesară pentru scopul aprobat de către Meta și în conformitate cu instrucțiunile dvs. Ne rezervăm dreptul de a limita accesul acestor terți (de exemplu, prin resetarea codului de acces sau ștergerea permisiunii din aplicație) în orice moment dacă vom considera că accesul respectiv a fost sau va fi folosit în mod incorect.
  • să încărcați viruși, malware sau alte elemente de cod sursă rău-intenționat sau să realizați orice altă acțiune care ar putea deteriora, dezactiva, supraîncărca sau afecta Workplace sau sistemele aferente acestuia (precum atacuri de tip „denial of service” sau atacuri prin care este afectată afișarea paginilor sau o altă funcționalitate Workplace).
Vă rugăm să rețineți, de asemenea, că Workplace nu este destinat copiilor cu vârsta sub 13 ani; așadar, dacă aveți mai puțin de 13 ani, vă este interzis să accesați sau să utilizați serviciul.

Responsabilitățile noastre și feedbackul dvs.
Este posibil ca Meta să utilizeze tehnologii automatizate pentru a detecta pornografia infantilă sau alte materiale ilegale ori care reprezintă abuzuri, care considerăm în mod rezonabil că ar putea dăuna serviciului Workplace, utilizatorilor sau unor terți.
Este posibil (dar nu avem nicio obligație în acest sens) să ștergem sau să limităm accesul la datele dvs. sau la elementele dvs. de conținut în cazul în care considerăm că acestea încalcă prezenta Politică de utilizare acceptabilă, contractul de client pentru Workplace al Organizației dvs. sau legislația ori regulamentele aplicabile. Meta vă va informa cu privire la o astfel de măsură pe dvs. sau Organizația dvs., cu un interval de timp rezonabil în prealabil, dacă acest lucru nu ne este interzis prin lege.
Apreciem întotdeauna feedbackul despre Workplace, dar vă rugăm să rețineți că este posibil să folosim observațiile sau sugestiile dvs. fără a avea nicio obligație față de dvs. și fără a vă retribui pentru acestea.

Ultima actualizare: 10 ianuarie 2022