Actualizări pentru clienți

Vizitează pagina Ce este nou pentru a afla mai multe despre noile funcții și actualizări pentru Workplace.

The What's New page allows all default admins to see upcoming features for Workplace, as well as the latest features that are available on your Workplace today.
To access What's New, open the Admin Panel. From there, you'll be able to select What's New. You can also access What's New here.
Au fost utile aceste informaţii?
Începând din octombrie 2021, este posibil să vezi în Workplace o notificare prin care ți se cere să faci upgrade clientului tău.
Vei vedea această notificare dacă ai o conexiune la internet criptată cu o versiune mai veche de Transport Layer Security (TLS). Aceasta poate fi versiunea 1.0 (v1.0) sau 1.1 (v1.1).
Le solicităm clienților Workplace cu conexiuni la internet care folosesc TLS să actualizeze la versiunea 1.2 sau mai recentă. Astfel, le putem oferi clienților noștri un nivel optim de criptare și securitate.
Dacă folosești încă v1.0 sau v1.1 după data de 15 noiembrie 2021, Workplace va avea performanțe slabe sau nu se va putea conecta deloc.
Cum fac upgrade versiunii TLS?
Fă upgrade la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pe desktop. Apoi descarcă cea mai nouă versiune a unuia dintre browserele acceptate:
Versiunile standard ale acestora acceptă cele mai recente versiuni de TLS.
Dacă ai personalizat browserul pentru a folosi în mod specific versiuni mai vechi de TLS, ajustează aceste setări pentru a utiliza versiuni noi urmând instrucțiunile din browser.
Cum voi ști că am făcut upgrade versiunii de TLS?
După ce te conectezi folosind noua versiune de TLS, notificarea din Workplace care îți solicită să actualizezi va dispărea.
Au fost utile aceste informaţii?
În august 2021, Microsoft a oprit asistența pentru Internet Explorer. De atunci, clienții Workplace care folosesc Internet Explorer s-au confruntat cu o diminuare a performanței ori nu s-au putut conecta deloc.
În plus, administratorii Workplace nu au putut accesa Panoul de administrare.
Ce browser ar trebui să folosesc pentru Workplace?
Îți recomandăm să folosești versiunea cea mai actualizată a unuia dintre următoarele browsere:
Dacă folosești unul dintre aceste browsere, vei avea parte de cea mai bună experiență posibilă în Workplace.
Au fost utile aceste informaţii?
Portalul Supplier Connect, acum disponibile pe platforma Workplace, este un portal destinat furnizorilor, pe care aceștia pot să urmărească și să administreze relațiile comerciale cu Facebook.
Pentru unii angajați din compania ta care au acces la Facebook Supplier Connect sunt create conturi de Workplace noi. Toți utilizatorii Supplier Connect vor primi e-mailuri pentru a-și configura conturile. Administratorii de sistem Workplace vor primi un e-mail în care li se va cere să analizeze și să aprobe noile conturi pentru a le putea adăuga în Supplier Connect. E-mailurile vor fi trimise la adresa notification@fbworkmail.com.
Dacă ai orice întrebări sau preocupări, te rugăm să trimiți un e-mail la adresa suppliers@fb.com.
Au fost utile aceste informaţii?
Refacem aplicația Workplace Chat pentru iOS pentru a oferi în continuare experiențe pe mobil moderne și eficiente pentru activitatea profesională. Aplicația noastră contribuie la îmbunătățirea performanței și a productivității, ocupând totodată mai puțin spațiu pe telefon. De asemenea, introducem caracteristici noi, cum ar fi un mod întunecat. Aplicația va fi implementată pe parcursul mai multor luni.
Funcții noi
Introducem funcții noi pentru a îmbunătăți aplicația Workplace Chat pentru iOS.
Printre funcții se numără:
  • Modul întunecat
Aplicația este reconstruită de la zero, așadar este posibil ca funcțiile cu utilizare redusă să lipsească temporar deoarece sunt în proces de reconstruire. În cadrul efortului de îmbunătățire a performanței și de susținere a productivității, există și câteva funcții cu utilizare redusă care au fost eliminate și nu vor fi restaurate. Lista de mai jos cuprinde toate funcțiile care lipsesc în prezent și momentul în care vor fi reactivate, precum și cele care sunt eliminate.
Actualizare: 9 Noiembrie 2020
Toate caracteristicile lipsă pentru care ne-am asumat angajamentul să le furnizăm până în octombrie sunt acum restabilite. Vom continua să urmărim feedbackul primit de la clienți, așadar te rugăm să continui să furnizezi feedback prin intermediul aplicației, pentru a putea continua să îmbunătățim experiența ta în noua aplicație iOS Chat.
Disponibil acum Vor fi retrase
Căutare de roboți
Trimiterea locației statice
Folosirea vizualizărilor pe web ale roboților
Creșterea numărul de aprecieri
Folosirea răspunsurilor rapide prin roboți
Trimiterea și personalizarea caracterelor emoji și a tastaturii
Folosirea meniului de acțiuni din robot
Magazin de stickere
Răspunsuri personalizate din robot
Reacția Deget în jos
Vizualizarea pictogramei DND în inbox
Sugestii de acțiuni în mesaje
Setare DND
Setarea poreclelor
Vizualizarea tuturor elementelor media din conversație
Căutări recente
Trimiterea stickerelor
Modificarea setărilor de date
Menționarea @aici și @toată lumea
Salvarea automată a fotografiilor în galeria foto
Sondaje
Afișarea invitațiilor în așteptare
Răspunsuri personalizate din robot
Filele Persoane și Descoperă
Căutarea mesajelor
Editarea culorii grupului
Căutare în conversație
Setări personalizate pentru notificări
Setarea stării
Editarea fotografiilor trimise din biblioteca ta de fotografii
Setarea descrierilor grupului
Editarea descrierilor grupului
Apelare video îmbunătățită (inclusiv audio)
Editarea fotografiilor încărcate de pe camera foto
Editarea descrierii și imaginii conversațiilor de grup
Setarea stării
Adnotarea fotografiei
Setarea stării
Cum pot să mă înscriu sau să renunț?
Pe 4 noiembrie am început să implementăm treptat nouă aplicație Workplace Chat iOS pentru toți clienții. Estimăm că va dura aproximativ o săptămână până când toți clienții vor face upgrade la noua aplicație.
Pentru a reveni la versiunea veche a aplicației Workplace Chat, deschide postarea Workplace Chat iOS din secțiunea Acces anticipat a filei Ce este nou din Panoul de administrare > Administrează accesul anticipat > Alege Niciunul. Utilizatorii nu vor putea să revină singuri la versiunea veche, administratorii de sistem trebuie să revină la versiunea veche cu întreaga instanță Workplace.
Dacă ai făcut recent upgrade la noua aplicație, nu vei mai avea acces la opțiunea de a reveni la vechea versiune.
În medie, durează o zi pentru a primi acces la noua aplicație iOS sau pentru a reveni la cea veche. După ce instanța a revenit la aplicația veche, toți utilizatorii trebuie să repornească aplicația de două ori pentru a putea folosi versiunea diferită a aplicației.Când implementarea este completă, utilizatorii nu trebuie să facă nimic. Vei primi o notificare care te informează că vei primi noua aplicație Workplace Chat pentru iOS.
Dacă vrei să ne trimiți feedback, accesează setările din aplicația Workplace Chat pentru iOS și selectează Trimite feedback.
Aplicația Android
În prezent, nu s-a planificat restructurarea experienței de utilizare pe Android. Continuăm să aducem îmbunătățiri experienței Android adăugând funcții noi precum Camere Workplace care va fi lansată în curând. Singura funcție care nu este disponibilă pentru utilizatorii Android este modul întunecat în aplicație.
Au fost utile aceste informaţii?