Actualizări pentru clienți

Vizitează pagina Ce este nou pentru a afla mai multe despre noile funcții și actualizări pentru Workplace.

The What's New page allows all default admins to see upcoming features for Workplace, as well as the latest features that are available on your Workplace today.
To access What's New, open the Admin Panel. From there, you'll be able to select What's New. You can also access What's New here.
Au fost utile aceste informaţii?
Portalul Supplier Connect, acum disponibile pe platforma Workplace, este un portal destinat furnizorilor, pe care aceștia pot să urmărească și să administreze relațiile comerciale cu Facebook.
Pentru unii angajați din compania ta care au acces la Facebook Supplier Connect sunt create conturi de Workplace noi. Toți utilizatorii Supplier Connect vor primi e-mailuri pentru a-și configura conturile. Administratorii de sistem Workplace vor primi un e-mail în care li se va cere să analizeze și să aprobe noile conturi pentru a le putea adăuga în Supplier Connect. E-mailurile vor fi trimise la adresa notification@fbworkmail.com.
Dacă ai orice întrebări sau preocupări, te rugăm să trimiți un e-mail la adresa suppliers@fb.com.
Au fost utile aceste informaţii?
Refacem aplicația Workplace Chat pentru iOS pentru a oferi în continuare experiențe pe mobil moderne și eficiente pentru activitatea profesională. Aplicația noastră contribuie la îmbunătățirea performanței și a productivității, ocupând totodată mai puțin spațiu pe telefon. De asemenea, introducem caracteristici noi, cum ar fi un mod întunecat. Aplicația va fi implementată pe parcursul mai multor luni.
Funcții noi
Introducem funcții noi pentru a îmbunătăți aplicația Workplace Chat pentru iOS.
Printre funcții se numără:
 • Modul întunecat
Aplicația este reconstruită de la zero, așadar este posibil ca funcțiile cu utilizare redusă să lipsească temporar deoarece sunt în proces de reconstruire. În cadrul efortului de îmbunătățire a performanței și de susținere a productivității, există și câteva funcții cu utilizare redusă care au fost eliminate și nu vor fi restaurate. Lista de mai jos cuprinde toate funcțiile care lipsesc în prezent și momentul în care vor fi reactivate, precum și cele care sunt eliminate.
Actualizare: 9 Noiembrie 2020
Toate caracteristicile lipsă pentru care ne-am asumat angajamentul să le furnizăm până în octombrie sunt acum restabilite. Vom continua să urmărim feedbackul primit de la clienți, așadar te rugăm să continui să furnizezi feedback prin intermediul aplicației, pentru a putea continua să îmbunătățim experiența ta în noua aplicație iOS Chat.
Disponibil acum Vor fi retrase
Căutare de roboți
Trimiterea locației statice
Folosirea vizualizărilor pe web ale roboților
Creșterea numărul de aprecieri
Folosirea răspunsurilor rapide prin roboți
Trimiterea și personalizarea caracterelor emoji și a tastaturii
Folosirea meniului de acțiuni din robot
Magazin de stickere
Răspunsuri personalizate din robot
Reacția Deget în jos
Vizualizarea pictogramei DND în inbox
Sugestii de acțiuni în mesaje
Setare DND
Setarea poreclelor
Vizualizarea tuturor elementelor media din conversație
Căutări recente
Trimiterea stickerelor
Modificarea setărilor de date
Menționarea @aici și @toată lumea
Salvarea automată a fotografiilor în galeria foto
Sondaje
Afișarea invitațiilor în așteptare
Răspunsuri personalizate din robot
Filele Persoane și Descoperă
Căutarea mesajelor
Editarea culorii grupului
Căutare în conversație
Setări personalizate pentru notificări
Setarea stării
Editarea fotografiilor trimise din biblioteca ta de fotografii
Setarea descrierilor grupului
Editarea descrierilor grupului
Apelare video îmbunătățită (inclusiv audio)
Editarea fotografiilor încărcate de pe camera foto
Editarea descrierii și imaginii conversațiilor de grup
Setarea stării
Adnotarea fotografiei
Setarea stării
Cum pot să mă înscriu sau să renunț?
Pe 4 noiembrie am început să implementăm treptat nouă aplicație Workplace Chat iOS pentru toți clienții. Estimăm că va dura aproximativ o săptămână până când toți clienții vor face upgrade la noua aplicație.
Pentru a reveni la versiunea veche a aplicației Workplace Chat, deschide postarea Workplace Chat iOS din secțiunea Acces anticipat din Noutăți din Panoul de administrare > Administrează accesul anticipat > Alege Niciunul. Utilizatorii nu vor putea să revină singuri la versiunea veche, administratorii de sistem trebuie să revină la versiunea veche cu întreaga instanță Workplace.
Dacă ai făcut recent upgrade la noua aplicație, nu vei mai avea acces la opțiunea de a reveni la vechea versiune.
În medie, durează o zi pentru a primi acces la noua aplicație iOS sau pentru a reveni la cea veche. După ce instanța a revenit la aplicația veche, toți utilizatorii trebuie să repornească aplicația de două ori pentru a putea folosi versiunea diferită a aplicației.Când implementarea este completă, utilizatorii nu trebuie să facă nimic. Vei primi o notificare care te informează că vei primi noua aplicație Workplace Chat pentru iOS.
Dacă vrei să ne trimiți feedback, accesează setările din aplicația Workplace Chat pentru iOS și selectează Trimite feedback.
Aplicația Android
În prezent, nu s-a planificat restructurarea experienței de utilizare pe Android. Continuăm să aducem îmbunătățiri experienței Android adăugând funcții noi precum Camere Workplace care va fi lansată în curând. Singura funcție care nu este disponibilă pentru utilizatorii Android este modul întunecat în aplicație.
Au fost utile aceste informaţii?
Noul site web Workplace a fost creat în ideea stabilirii unei temelii noi pentru îmbunătățirea performanței și a accesibilității în Workplace, despre care știm că sunt priorități importante pentru clienți conform feedbackului primit. Acesta va beneficia de infrastructura solidă a platformei Facebook, menită să ajute miliarde de utilizatori din întreaga lume să țină legătura între ei.
Prin această actualizare, putem continua să îmbunătățim performanța și accesibilitatea pe viitor, introducând totodată funcții captivante cu ajutorul cărora colegii pot să intre în legătură și să colaboreze.
Ce este nou?
 1. Modul întunecat: contribuie la reducerea luminozității ecranului și este mai plăcut pentru ochi, în special în cazul utilizării în condiții de luminozitate scăzută. Poți să treci la Modul întunecat accesându-ți fotografia de profil din panoul de navigare din stânga → Setări → Opțiuni de afișare → Mod întunecat
 2. Mod lățime completă: oferă o experiență îmbunătățită pentru utilizatorii care folosesc un monitor mare reducând spațiul alb nefolosit.
 3. O experiență îmbunătățită de creare a postărilor: am modernizat experiența de creare a postărilor prin restrângerea secțiunii „Adaugă în postare” pentru a îmbunătăți focalizarea și am adăugat opțiuni mai facile de formatare a textului.
 4. Accesibilitate îmbunătățită: pe lângă Modul întunecat, am introdus administrarea îmbunătățită a focalizării, navigarea mai facilă pe tastatură și compatibilitate pentru cititoarele de ecran. Pentru a afla mai multe despre asistența pentru accesibilitate în Workplace, vizitează Centrul de ajutor.
 5. Mai rapid: folosind componentele de infrastructură de ultimă generație elaborate la Facebook, site-ul web Workplace este acum mai rapid în mod semnificativ, simplificându-ți posibilitatea de a găsi lucruri de care ai nevoie în activitatea ta.
Ce s-a schimbat?
Pentru a te ajuta să navighezi în interfața noului site web, iată câteva funcții care au fost mutate sau modificate:
 1. Statisticile despre grup: au fost mutate în „Opțiuni de administrator” accesibile prin meniul „...” din antetul grupurilor pentru o experiență pe ecran complet.
 2. Opțiunile pentru administratorii grupurilor: se deschid acum în vizualizare pe ecran complet cu o ierarhie mai clară a informațiilor și un design vizual mai bun.
 3. Meniu implicit pentru caseta de compunere pentru postare în grupuri: vei vedea acum opțiuni precum Adaugă o fotografie/clip video, vizită sau postarea unui sentiment sau a unei activități. Pentru mai multe opțiuni, poți să apeși pe caseta de compunere pentru postare din Adaugă în postare.
 4. Meniu de chat: am schimbat interfața atunci când apeși pe butonul + din chat. Ordinea acțiunilor posibile s-a modificat, de exemplu, crearea unui sondaj este acum ultima opțiune.
 5. Interfața pentru evenimente: am modernizat IU de evenimente: butonul Invită apare acum în colțul din dreapta sus și nu în detaliile evenimentului pentru a simplifica procesul de invitare rapidă a colegilor la evenimentele companiei sau ale echipei.
Ce lipsește temporar?
Câteva suprafețe nu acceptă complet Modul întunecat. Revizuim fiecare pagină și va fi complet acceptat la momentul lansării.
Ce nu va mai fi disponibil în noua experiență?
 1. Setarea unei porecle: pentru a simplifica infrastructura site-ului web Workplace, am decis să eliminăm funcția de „setare a unei porecle” care permitea participanților la conversații să își seteze porecle între ei. Am decis să renunțăm la această funcție atât pe site-ul web Workplace, cât și în aplicația Workplace Chat pentru iOS.
 2. Sondaje cu fotografii: din cauza utilizării foarte reduse, am decis să renunțăm la această funcție.
 3. Ajutor rapid în produs: am simplificat meniul de pe noul site web Workplace și vom elimina opțiunea de ajutor rapid din produs. Poți în continuare să apeși pe Centrul de ajutor și să cauți acolo răspunsuri la întrebări.
Notă privind compatibilitatea cu Internet Explorer 11
Internet Explorer 11 (IE11) nu este acceptat în acest moment în noua experiență și utilizatorii care folosesc IE11 vor rămâne în experiența clasică.
Începând de pe 9 februarie 2021, noul site web va accepta temporar o versiune limitată a experienței Workplace în Internet Explorer până în luna august 2021.
După august 2021, în conformitate cu decizia luată de Microsoft de a nu mai accepta Internet Explorer, clienții care accesează Workplace în Internet Explorer vor începe să se confrunte cu o performanță diminuată sau este posibil să nu se poată conecta la Workplace.
Am planificat trecerea tuturor clienților la noul site web până pe 9 decembrie, însă acum prelungim acest interval de timp până pe 9 februarie 2021 deoarece lucrăm să oferim compatibilitate pentru Internet Explorer.
Listă de funcții rezumat
Ce este nouCe s-a schimbatCe s-a remediatNu mai sunt disponibile
Modul întunecatStatistici despre grupAtașarea mai multor fișiere / fotografii într-o postareSetarea unei porecle
Flux mai latOpțiuni pentru administratori de grupButonul pentru meniul persistent „Începe” nu mai se afișează pentru roboții de chatSondaje cu fotografii
Experiență îmbunătățită de creare a postărilorMeniu implicit pentru caseta de compunere pentru postare în grupuriApartenența automată la grupuri se numește acum: Cine are preaprobare să se înscrie.
Accesibilitate îmbunătățităMeniu de chatLive Enterprise între utilizatori
Mai rapidInterfața pentru evenimenteAsistență pentru crearea evenimentelor în grupuri
Statisticile despre postări sunt acum accesibile prin meniul contextual din partea dreaptă sus a postărilor
Crearea albumelor de fotografii în grupuri
Invitarea grupurilor prin încărcarea de fișiere CSV
Marcaje temporale mai vizibile
Integrări de fișiere cu Google Drive și Dropbox
Abilitatea de atașarea a mai multor fișiere la o postare și vizualizarea previzualizării fișierelor
Formatare în timp ce se vizualizează postările cu Markdown pe ecran complet
Crearea și editarea subtitrărilor în clipuri video
Integrări de fișiere cu Sharepoint / Onedrive
Afișarea programărilor în Evenimente
Încărcarea fișierelor în fila Fișiere dintr-un grup
Funcția Cameră foto în Chat
Adnotări în fișiere
Cronologia lansării
12 august -opțiune de acces anticipat (site web nou și clasic disponibil)
Administratorii pot testa noua experiență și să o activeze / dezactiveze pentru compania lor
26 august - opțiune numai de acces anticipat (Site web noi și clasic disponibil)
Site-ul web nou este lansat pentru toți clienții. Companiile pot să treacă înapoi oricând dacă doresc.
9 decembrie - funcțiile cheie lipsă disponibile
Toate funcțiile lipsă, inclusiv Subiecte și postările în mai multe limbi, vor fi disponibile în noua experiență.
9 februarie - site-ul web vechi nu mai este disponibil
Spațiul tău Workplace va fi mutat pe noul site web Workplace și nu vei mai putea să accesezi experiența clasică.
Întrebările frecvente
Sunt administrator, cum activez / dezactivez experiența de site web nou ca să o folosesc în contul meu?
În calitate de administrator, poți încerca noul site web activându-l numai pentru propriul tău cont. În acest sens, apasă pe fotografia de profil din colțul din stânga jos, apoi apasă pe „Folosește site-ul web Workplace îmbunătățit”.
Sunt administrator, cum activez / dezactivez experiența de site web nou pentru companie?
Administratorii de sistem pot administra opțiunea de acces anticipat pentru site-ul web îmbunătățit pentru întregul spațiu Workplace prin postarea Ce este nou din panoul de administrare. Administratorii pot să selecteze o dată de începere și de încheiere a perioadei de acces anticipat. Data de încheiere implicită a accesului anticipat este setată pe 9 februarie 2021.
Pot să mut compania mea pe noul site web înainte de 9 februarie 2021?
Da, dacă dorești să muți spațiul tău Workplace pe noul site web, te rugăm să schimbi data de finalizare a procesului de implementare prin Ce este nou > Administrează accesul anticipat cu data dorită de tine.
Sunt angajat. Cum pot reveni la site-ul web clasic dacă nu doresc să folosesc site-ul web îmbunătățit?
Înainte de 9 februarie, vei putea să revii la vechiul site web. În acest sens, apasă pe fotografia de profil din colțul din stânga jos, apoi apasă pe Folosește site-ul web Workplace îmbunătățit. Nu vei mai vedea această opțiune după data de 9 februarie.
Când vor fi disponibile funcțiile care lipsesc în noua experiență?
Toate funcțiile care lipsesc vor fi disponibile în luna decembrie ca să le încerci înainte de tranziția finală pe 9 februarie. Noul site web va accepta toate funcțiile în Internet Explorer?
Unele funcții, inclusiv funcțiile noi precum Modul întunecat nu vor fi acceptate în Internet Explorer. Pentru o experiență optimă în Workplace, recomandăm folosirea unuia dintre următoarele browsere.
Au fost utile aceste informaţii?