Adăugarea colegilor într-un grup Workplace

Ajutor pentru aplicaţia Android
Ajutor pentru computer
Ajutor pentru aplicaţia pe iPhone
Ajutor pentru aplicaţia pe iPad
Ajutor pentru browserul de mobil
Poți să adaugi individual colegi într-un grup sau să imporți o listă de colegi.
Adăugarea unui coleg într-un grup
  1. În grup, atinge Adaugă persoane sub fotografia de copertă a grupului. Poate fi necesar să apeși mai întâi pe More.
  2. Scrie numele colegilor pe care vrei să-i adaugi, apoi apasă pe Adaugă.
Importarea unei liste de colegi într-un grup
  1. În grup, atinge Adaugă persoane sub fotografia de copertă a grupului. Poate fi necesar să apeși mai întâi pe More.
  2. Apasă pe Importă, apoi apasă pe Importă un fișier. Dacă încă nu ai un fișier, poți să apeși pe Descarcă modelul CSV pentru a crea un fișier nou.
  3. Selectează fișierul pe care dorești să-l încarci și apasă pe Deschide.
  4. Revizuiește lista de colegi, apoi apasă pe Invită-i pe toți.
Reține: poți să inviți până la 2.000 de colegi odată.
De asemenea, reține că poți adăuga colegi într-un grup trimițându-le un link de invitare. Pentru aceasta, după ce apeși pe Adaugă persoane, copiază linkul de lângă Distribuie un link cu invitație de înscriere în grup și distribuie-l colegilor.
După ce adaugi colegi în grup, aceștia vor putea vedea și adăuga comentarii la postările publicate în grup.
Dacă încerci să adaugi persoane care încă nu sunt pe Workplace (folosind adresa lor de e-mail), iar setările comunității tale îți permit să inviți utilizatori noi, atunci va fi creat un cont nou de utilizator.
Grupuri cu conversații sincronizate
Dacă grupul include o conversație sincronizată, nu vei putea adăuga mai mult de 250 de membri.
Au fost utile aceste informaţii?
Da
Nu