Înscrie-te pe Workplace

Alătură-te colegilor tăi de pe Workplace și colaborează cu aceștia folosind funcții precum Grupuri, Chat, Camere, transmisiuni video în direct și multe altele. Accesează ghidul pentru utilizatori noi pentru a afla mai multe sfaturi despre cum să-ți valorifici la maximum timpul petrecut pe Workplace.

Pentru a te conecta la contul de Workplace:
  1. După ce accesezi URL-ul Workplace, introdu adresa de e-mail de serviciu și apasă pe Continuă.
  2. Introdu parola.
  3. Apasă pe Conectează-te.
Au fost utile aceste informaţii?
Dacă vrei să configurezi Workplace Advanced pentru compania ta, te poți înscrie pe site-ul nostru web . Nu există nicio limită în privința numărului de persoane din comunitatea ta Workplace.
În cazul în care compania ta folosește deja Workplace Advanced, îți poți configura contul apăsând pe linkul din e-mailul primit sau vizitând [numelecompaniei].workplace.com (de exemplu, companie.workplace.com) de pe computer.
Reține: utilizatorii din companiile care nu au subdomenii pot să-și configureze conturile vizitând workplace.facebook.com.
După ce configurezi contul, poți descărca aplicația pentru iPhone sau Android pentru a-ți accesa contul de pe dispozitivele tale.
Au fost utile aceste informaţii?
Dacă ai primit un cod de acces Workplace, îți poți accesa imediat noul cont de Workplace.
Pentru a accesa contul de Workplace:
  1. Accesează work.workplace.com/work/accesscode sau descarcă aplicația Workplace sau Workplace Chat din iOS App Store sau din Magazinul Google Play.
  2. În ecranul de conectare, apasă pe sau atinge Creează contul cu un cod de acces.
  3. Introdu codul de acces format din 16 caractere pe care l-ai primit.
  4. Setează un nume de utilizator unic și o parolă. Acum vei folosi aceste date pentru a te conecta la Workplace. După ce ai setat aceste informații, ai acces la Workplace.

Au fost utile aceste informaţii?
Da, datele de conectare formate din nume de utilizator și parolă care sunt alese de utilizatori în Workplace sunt valabile doar pentru acest serviciu și sunt separate de orice altă parolă pe care ar putea-o folosi pe Facebook.
Au fost utile aceste informaţii?
Dacă folosești un domeniu de e-mail public:
  • Administratorii Workplace Premium îți pot acorda acces la comunitatea Workplace pe care o administrează.
  • Membrii grupurilor multi-companie te pot invita în grupurile lor.
Reține: lansăm treptat capacitatea de înscriere în baza unui domeniu de e-mail public.
Au fost utile aceste informaţii?
Rezolvarea problemelor
Poți să creezi un cont de Workplace doar dacă folosești un domeniu de e-mail privat, care aparține unei anumite persoane. Reține că domeniul de e-mail nu trebuie să fie deja revendicat de altă comunitate Workplace.
Nu poți să te înscrii la Workplace folosind un domeniul de e-mail public precum gmail.com, yahoo.com etc. De asemenea, nu poți să te înscrii la Workplace folosind o adresă de e-mail generică precum info@, admin@, vanzari@ etc.
Au fost utile aceste informaţii?
Dacă se afișează o eroare cum că domeniul este luat, înseamnă că domeniul sugerat de tine este deja folosit de altă companie sau că încerci să adaugi un domeniu public. Dacă crezi că este o greșeală și poți să dovedești că ești proprietarul domeniului, te rugăm să contactezi echipa noastră de asistență pentru ajutor.
Notă: poți să adaugi la lista de permisiuni un domeniu de e-mail accesând Panoul de administrare. Doar administratorii companiei pot adăuga la lista de permisiuni un domeniu de e-mail.
Au fost utile aceste informaţii?