Enterprise Mobility Management (EMM) pentru aplicații Workplace

Workplace are două aplicații de mobil, disponibile atât pe iOS, cât și pe Android: Workplace și Workplace Chat. Pentru clienții care folosesc o soluție Enterprise Mobility Management (EMM), sunt disponibile două seturi diferite de configurații pentru aplicațiile Workplace.
Una dintre acestea se referă la un set de funcții furnizate de majoritatea soluțiilor EMM și sunt acceptate în mod nativ de sistemele de operare mobile. Acestea pot fi folosite cu toate aplicațiile instalate pe dispozitive mobile, inclusiv Workplace.
Cea de-a doua soluție se referă la un set de funcții acceptate în mod special de aplicațiile Workplace, care pot primi anumite valori de configurare și pot fi implementate în aplicație pentru a permite accesul utilizatorilor la funcții concrete.
Această configurație acceptată de aplicații respectă specificațiile definite de Comunitatea AppConfig. Aceste specificații reprezintă un corp de standarde alcătuite de mulți dintre furnizorii EMM și de aplicații de top. Printre membrii AppConfig se numără VMWare, SAP, MobileIron, IBM, SOTI, JAMF și Blackberry.
Descoperă mai multe despre Enterprise Mobility Management și utilizarea aplicațiilor Workplace pe dispozitivele de companie.
Au fost utile aceste informaţii?
Da
Nu