Crearea unei campanii pe Workplace

Ajutor pentru aplicaţia Android
Ajutor pentru computer
Ajutor pentru aplicaţia pe iPad
Ajutor pentru aplicaţia pe iPhone
Ajutor pentru browserul de mobil
Administratorii cu permisiuni relevante pot crea campanii pe Workplace.
Poți să creezi o campanie ca să afișezi indicatorii pentru campaniile și postările selectate.
Creează o campanie
Pentru a crea o campanie:
  1. Apasă pe Admin PanelPanoul de administrare din meniul din stânga în Workplace.
  2. Selectează Campanii.
  3. Apasă pe Creează o campanie în partea dreaptă sus, adaugă un nume pentru campanie și apasă pe Creează.
Adaugă postări într-o campanie
Poți să adaugi într-o campanie orice postare din grup publicată la care ai permisiuni de vizualizare. Dacă o postare pentru care nu ai permisiuni de vizualizare este adăugată într-o campanie, ai totuși acces la datele raportate, dar nu vei putea vedea previzualizarea postării în secțiunea Postări în această campanie.
Pentru a adăuga postări într-o campanie:
  1. Selectează campania la care vrei să adaugi postări.
  2. Apasă pe Adaugă o postare.
  3. Introdu URL-ul sau ID-ul postării și apasă pe Adaugă.
Poți să adaugi până la 100 de postări într-o campanie. Poți să adaugi o postare într-o campanie și apăsând pe More în dreapta postării și selectând Adaugă postarea într-o campanie. Apoi poți să adaugi postarea la o campanie existentă sau să creezi o campanie nouă folosind postarea respectivă.
Când campania a fost configurată cu postările pe care vrei să le urmărești, poți alege una dintre cele două opțiuni de raportare:
  • Persoane: aceasta este o raportare bazată pe persoane, care analizează numărul specific de persoane care au văzut, au comentat sau au reacționat la cel puțin o postare dintr-o campanie.
  • Interacțiuni: aceasta este o raportare bazată pe acțiuni, care cumulează indicatorii Văzută de, Comentarii și Reacții pentru fiecare postare dintr-o campanie.
Ce indicatori sunt afișați?
Pentru campaniile care conțin cel puțin o postare publicată înainte de 9 aprilie 2020 nu sunt afișați toți indicatorii. În cazul în care campania conține una sau mai multe postări publicate înainte de 15 noiembrie 2019, sunt afișate doar 2 seturi de date:
  • consum în timp,
  • impresia lăsată de campanie în timp.
În cazul în care campania conține una sau mai multe postări publicate între 16 noiembrie 2019 și 8 aprilie 2020, nu se afișează niciun contor pentru Persoane.
Au fost utile aceste informaţii?
Da
Nu