Statistici și date

Statisticile din Workplace te ajută să monitorizezi și să măsori utilizarea platformei Workplace în organizația ta. Află mai multe despre urmărirea conexiunilor, postărilor , interacțiunilor și grupurilor.

Acest articol este valabil doar pentru administratorii de Workplace Advanced și Workplace Enterprise.
Secțiunea Statistici din Panou de administrare oferă instrumente pentru urmărirea și măsurarea folosirii serviciului Workplace în organizația ta. Statisticile pot fi folosite pentru a urmări înscrierile angajaților, tendințele în cadrul grupurilor și activitățile la nivel de postare.
Secțiunea Statistici cuprinde cinci file:
 • Persoane – urmărește cât de activă este organizația ta pe Workplace.
 • Conținut – vezi cât de mult conținut creează organizația ta și câte persoane contribuie în mod activ.
 • Grupuri – Urmărește crearea grupurilor și activitatea acestora.
 • Postări – Contorizează aprecierile, comentariile și vizualizările unei postări.
 • Conexiuni – Identifică unde are loc colaborarea în Workplace.
Administratorii de sistem pot vedea și folosi statisticile și pot acorda altora permisiuni ca parte dintr-un rol de administrator personalizat.
Au fost utile aceste informaţii?
Administratorii de sistem pot crea roluri personalizate de administrator pentru a acorda utilizatorilor acces la diferite file din Statistici.
Atunci când creezi un rol de administrator personalizat, îi acorzi acces la următoarele permisiuni independente:
 • Vede statisticile privind activitatea - acești utilizatori vor avea accesa la toate filele din Statistici.
 • Vezi statistici despre postări și administrează campaniile - când acești utilizatori apasă în Panou de administrare, pot accesa Postări în partea stângă în Workplace.
Pentru Postări, poți măsura și urmări date începând cu 15 noiembrie 2019. Pentru toate celelalte file, datele sunt disponibile de la 18 august 2019.
Notă: Statisticile vor fi extinse până când istoricul atinge perioada de 2 ani. Toate datele mai vechi de 2 ani vor fi șterse.
Au fost utile aceste informaţii?
Exportare date
Pentru a exporta în bloc date cu privire la persoanele sau grupurile din comunitatea ta Workplace:
 1. Accesează Statistici în Panou de administrare.
 2. Derulează în jos și apasă pe opțiunea Exportă de lângă Persoane sau Grupuri.
 3. Workplace îți va trimite apoi un e-mail care conține un link pentru descărcarea unui fișier CSV.
Notă: poți solicita datele și din Panoul de administrare, accesând fila Persoane, apoi apăsând pe în partea de sus a paginii și selectând Exportă informațiile angajaților. Pentru date despre grupuri, în Panoul de administrare, apasă pe Grupuri, apoi apasă pe și selectează Exportă informațiile grupului.

Administrarea importurilor și a exporturilor în bloc
Administratorii pot să verifice starea în timp real a activităților efectuate în bloc accesând panoul de control Importuri/Exporturi din secțiunea Persoane.
Pentru a accesa panoul de control:
 1. Accesează Persoane în Panou de administrare.
 2. Selectează fila Importuri/Exporturi pentru a vedea fișierele în bloc care au fost importate sau exportate în spațiul tău Workplace.
 3. De asemenea, poți să verifici starea operațiunilor în bloc și să vezi operațiunile în bloc care au fost solicitate în ultimele 30 de zile.
Administratorii pot inclusiv să descarce activitățile efectuate în bloc care generează un fișier după finalizare. Fișierele vor fi disponibile pentru descărcare timp de 4 zile.

Exportarea detaliilor membrilor grupului
Administratorii pot exporta membrii unor grupuri Workplace specifice din Panoul de administrare.
Pentru a exporta date despre membrii unui anumit grup:
 1. Accesează Grupuri în Panou de administrare.
 2. Găsește grupul și apasă pe , apoi selectează Exportă membri.
 3. Vei primi un e-mail cu detaliile membrilor grupului.
Datele sunt livrate prin e-mail administratorului ca un link. Ele pot fi accesate timp de 4 zile de către utilizator sau de către orice administrator din companie care are permisiunea Administrarea grupurilor.
Toate datele respectă politicile standard de confidențialitate, dar administratorii nu vor putea vedea adrese de e-mail sau departamente pentru utilizatori dintr-o altă companie, dacă grupul exportat este un grup multi-companie.
Au fost utile aceste informaţii?
Pentru a permite utilizatorilor să-și descarce propriile date:
 1. Apasă pe Panou de administrare în stânga sus a ecranului Workplace.
 2. Apasă pe Setări.
 3. Apasă pe de lângă Descărcarea informațiilor personale.
 4. Selectează Activează și apasă pe Salvează.
Notă: după activarea funcției, utilizatorii vor putea să descarce o copie a datelor lor de pe Workplace. Află mai multe despre cum să îți descarci datele. În conformitate cu termenii și condițiile noastre, aceștia nu vor putea să-și șteargă datele folosind acest instrument. Poți vedea cine a ales să-și descarce datele în jurnalele de audit pentru securitate.
Administratorii de sistem pot să își descarce datele din API Workplace folosind o integrare personalizată.
Au fost utile aceste informaţii?
Protecția datelor
A Data Controller is the person who decides why and how personal data on Workplace is processed. Data Controllers need to adopt compliance measures according to GDPR to cover how personal data is collected, what it's used for and how long it's retained. They must also ensure that people have access to their own data.
On Workplace Enterprise and Workplace Advanced, a System Admin manages their Workplace as the Data Controller.
System Admins can also create additional admin roles to assist in maintaining their Workplace.
Find out more about System Admins and custom admins here. More information on Workplace and GDPR can be found here.
Au fost utile aceste informaţii?
RGPD se aplică pentru toate persoanele vizate din Uniunea Europeană, astfel că se va aplica tuturor companiilor și organizațiilor care au cetățeni din state membre UE în afacerea sau organizația lor. RGPD se va aplica tuturor companiilor care procesează date personale ale unor rezidenți în UE, indiferent de locația companiei.
Workplace le oferă administratorilor companiei tale instrumente, jurnale și politici eficiente care să-ți protejeze comunitatea, precum și controale de natură tehnică pentru modificarea, ștergerea sau recuperarea datelor tale oricând. Workplace respectă toate legile referitoare la protecția datelor care i se aplică. Poți să găsești aici mai multe informații privind RGPD.
Au fost utile aceste informaţii?
Grupurile multi-companie nu se încadrează în niciuna dintre aceste situații. În conformitate cu legile locale aplicabile, membrii grupurilor multi-companie sunt liberi să convină cu privire la titlul de proprietate asupra datelor din acel grup multi-companie. Utilizatorii se pot șterge dintr-un grup multi-companie, dar datele lor rămân în grupul multi-companie până când își șterg contul. Află mai multe despre grupurile multi-companie.
Au fost utile aceste informaţii?
Dreptul de a fi uitat al unei persoane nu este un concept RGPD nou. El este obligatoriu în baza legislației actuale privind protejarea datelor. Un utilizator are dreptul de a solicita oricând controlorului de date să-i șteargă datele personale, drept detaliat acum în Articolul 17 din RGPD. După ce primește o astfel de solicitare, controlorul de date are responsabilitatea să afle ce temeiuri are pentru a procesa în continuare astfel de date (dacă este cazul). Administratorii pot să solicite oricând ștergerea contului unui utilizator. Această acțiune va șterge informațiile personale păstrate despre utilizatorul respectiv în Workplace. Acțiunea va fi valabilă pentru profilul utilizatorului și pentru întregul conținut postat și toate comentariile adăugate de acesta.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru administratorii comunităților Workplace Premium

Dacă angajatul tău este un administrator al unui grup multi-companie (MCG), compania ta poate vedea datele grupului prin intermediul interfeței Graph API sau al panoului de administrare.
Prin intermediul interfeței Graph API:
Codurile de acces pentru asumarea identității altcuiva sunt necesare atunci când se citesc informații din grupuri multi-companie. Codul de acces pentru asumarea identității altcuiva trebuie să fie generat pentru un membru al grupului multi-companie.
 • Administratorii companiei pot vedea grupurile multi-companie dacă unul sau mai mulți dintre angajații lor sunt membri ai acelui grup
Prin intermediul panoului de administrare:
 • Administratorii companiei pot vedea grupurile multi-companie dacă unul sau mai mulți dintre angajații lor sunt membri ai acelui grup
 • Administratorii companiei se pot numi pe ei înșiși drept administratori ai grupurilor multi-companie
Dacă angajatul tău este un membru al unui grup multi-companie, compania ta poate vedea datele grupului prin intermediul interfeței Graph API sau al panoului de administrare.
Prin intermediul interfeței Graph API:
 • Administratorii companiei pot citi întregul conținut din grupul multi-companie
 • Administratorii companiei pot șterge conținutul creat de proprii angajați din grupul multi-companie
 • Administratorii companiei pot vedea grupurile multi-companie dacă unul sau mai mulți dintre angajații lor sunt membri ai acelui grup
Prin intermediul panoului de administrare:
 • Administratorii companiei pot vedea grupurile multi-companie dacă unul sau mai mulți dintre angajații lor sunt membri ai acelui grup
 • Administratorii companiei pot solicita să se înscrie în orice grup multi-companie care conține membri din comunitatea lor


Au fost utile aceste informaţii?
Campanii
You can create a campaign to show metrics for your selected posts and campaigns.
Create a campaign
To create a campaign:
 1. Go to your Admin Panel on the left of your Workplace.
 2. Select Campaigns.
 3. Click + Create New Campaign on the right, add a name for your campaign and click Create.
Add posts to a campaign
You can add any published group post that you have viewing permissions for to a campaign. If a post that you don't have viewing permissions for is added to a campaign, you'll still have access to the reported data, but you won't be able to see the post preview in the Posts in this campaign section.
To add posts to a campaign:
 1. Select the campaign you'd like to add posts to.
 2. Click + Add Post.
 3. Enter post URL or ID and click Add.
You can add up to 50 posts to a campaign. You can also add a post to a campaign by clicking on the right of your post and selecting Add post to a campaign. You can then add the post to an existing campaign, or create a new campaign using that post.
When your campaign has been set up with the posts you want to track, you can choose between two reporting options:
 • People - This is people based reporting, which looks at the discrete number of people who have seen, commented or reacted on at least one post in a campaign.
 • Engagement - This is action based reporting, which sums up the Seen by, Comments and Reactions for each post within a campaign.
What metrics will be displayed?
Not all metrics are shown for campaigns containing one or more posts that were published before April 9, 2020. If the campaign contains one or more posts from before November 15, 2019, only 2 data sets will be shown:
 • Consumption Over Time
 • Campaign Sentiment Over Time
If the campaign contains one or more posts that were published from November 16, 2019 to April 8, 2020, no People counts will be shown.
Which admins can access campaigns?
The following admins can create, edit and view campaigns:
 • System admin
 • Content Moderator
 • Account Manager
 • Analyst
System admins can also assign the permission to see post insights and manage campaigns to custom admin roles.
Au fost utile aceste informaţii?
Sondaje
Secțiunea Sondaje din Panoul de administrare poate fi accesată doar de către administratori de sistem, moderatori de conținut sau administratori cu un rol personalizat care permite administrarea sondajelor.
Când creezi un sondaj, destinatarii vor primi un mesaj pe Workplace Chat și vor putea alege dintre două acțiuni: Parcurge sondajul și Amintește-mi. Dacă destinatarul nu a finalizat sondajul sau a ales să i se reamintească despre acesta, Workplace va trimite un mesaj suplimentar după 24 de ore de la trimiterea inițială a sondajului.
Pentru a crea sau a vizualiza un sondaj:
 1. În Panoul de administrare, apasă pe Sondaje. Vei vedea o listă de sondaje și starea lor.
 2. Pentru a crea un sondaj nou, apasă pe Creează un sondaj în dreapta sus.
 3. Completează următoarele câmpuri în secțiunea Detalii:
  Titlu: adaugă un nume unic pentru sondaj, folosind până la 75 de caractere.
  Mesaj de invitare: opțional, scrie un mesaj de invitare. Dacă nu incluzi un Mesaj de invitare, se va trimite un mesaj implicit.
 4. Apasă pe Continuă.
 5. În secțiunea Întrebări, adaugă până la 5 întrebări și apasă pe Continuă. Întrebările pot avea orice tip de răspuns și poți alege setarea Opțională pentru oricare dintre ele. Apasă pe Continuă.
 6. În secțiunea Destinatari, poți alege opțiunea Set de persoane sau Listă manuală pentru a importa o listă de până la 30.000 de persoane din modelul furnizat. Îți mai poți trimite sondajul folosind linkuri sau un e-mail personalizat cu numele destinatarului. Apasă pe Continuă.
 7. În secțiunea Durată, poți alege frecvența cu care dorești să ruleze sondajul. Alege datele și orele cele mai potrivite pentru rularea sondajului.
  • Dacă alegi opțiunea O singură dată pentru toată lumea, toți destinatarii selectați vor primi sondajul în același timp.
  • Dacă alegi opțiunea În mod recurent, pentru eșantioane aleatorii, eșantioane aleatorii din destinatarii selectați vor primi sondajul în intervalul de timp stabilit. Fiecare eșantion va primi sondajul o singură dată.
Rezultatele sondajului sunt anonime și vor fi afișat dacă patru sau mai multe persoane au finalizat sondajul. Rezultatele nu vor fi făcute publice dacă sondajul este finalizat de mai puțin de patru persoane.
După ce ai publicat un sondaj, acesta nu mai poate fi editat, dar poate fi anulat oricând. După finalizarea unui sondaj, acesta nu mai poate fi anulat.
Pentru a afla mai multe despre cum sondajele contribuie la măsurarea sentimentului angajaților din organizație, consultă secțiunea Ia pulsul organizației.
Reține: Există o limită de 100.000 de participanți per studiu.
Au fost utile aceste informaţii?