Cum editez setările notificărilor pentru un grup de Workplace?

Pentru notificările de grup este setată opțiunea Repere în mod implicit.
Pentru a edita setările notificărilor pentru un grup, deschide grupul respectiv și apasă pe în dreapta sus.
Aici poți alege:
  • Toate postările: vei primi notificări de fiecare dată când membrii postează în grup.
  • Repere: Vei primi notificări cu sugestii pentru postările din grup, în funcție de conținutul cu care ai interacționat înainte. Etichetele, menționările, comentariile, mementourile, aprecierile și reacțiile la postări, notificările privind actualizările confidențialității grupurilor, Evenimentele și clipurile video în direct, verificarea stării de siguranță și Marcare ca importante nu sunt afectate de setările pentru Repere și vei primi în continuare o notificare pentru fiecare eveniment. Poți stabili aceste tipuri de notificări pe pagina Setări pentru notificări.
  • Oprite: nu vei primi notificări atunci când membrii postează.
  • Dacă grupul este unul Echipe și proiecte, vei avea opțiunea de a dezactiva conversația.
De asemenea, poți edita setările notificărilor pentru un grup apăsând pe Setări în profilul tău și apoi selectând Notificări > Activitatea grupului.
De asemenea, poți edita setările notificărilor pentru un grup apăsând pe Setări în profilul tău, apoi selectând Notificări și apăsând pe Activitatea grupului. Sau poți să accesezi secțiunea Acasă, să selectezi Grupuri și să apeși pe Administrează grupurile în bloc.
Află mai multe despre notificările de pe Workplace.
Au fost utile aceste informaţii?