Atunci când asociez un grup Workplace cu altul, linkul va apărea în secțiunea „Recomandate de administratori” din ambele grupuri?

Acest articol este valabil doar pentru utilizatorii de Workplace Essential și Workplace Advanced.
Nu, dar după ce ai creat un grup asociat vei avea opțiunea de a reasocia grupul original. Reasocierea înseamnă că există un link bidirecțional. Grupul original trimite către grupul cel nou, iar grupul cel nou este reasociat cu grupul original.
Pentru a reasocia un grup, în secțiunea Despre a grupului, deschide Administrează grupurile asociate, selectează meniul Setări lângă grupul cu care vrei să faci reasocierea și selectează Asociază.
Au fost utile aceste informaţii?