De ce aplicația Workplace Chat pentru iOS are o interfață nouă?

Refacem aplicația Workplace Chat pentru iOS pentru a oferi în continuare experiențe pe mobil moderne și eficiente pentru activitatea profesională. Aplicația noastră contribuie la îmbunătățirea performanței și a productivității, ocupând totodată mai puțin spațiu pe telefon. De asemenea, introducem caracteristici noi, cum ar fi un mod întunecat. Aplicația va fi implementată pe parcursul mai multor luni.
Funcții noi
Introducem funcții noi pentru a îmbunătăți aplicația Workplace Chat pentru iOS.
Printre funcții se numără:
  • Modul întunecat
Aplicația este reconstruită de la zero, așadar este posibil ca funcțiile cu utilizare redusă să lipsească temporar deoarece sunt în proces de reconstruire. În cadrul efortului de îmbunătățire a performanței și de susținere a productivității, există și câteva funcții cu utilizare redusă care au fost eliminate și nu vor fi restaurate. Lista de mai jos cuprinde toate funcțiile care lipsesc în prezent și momentul în care vor fi reactivate, precum și cele care sunt eliminate.
Actualizare: 9 Noiembrie 2020
Toate caracteristicile lipsă pentru care ne-am asumat angajamentul să le furnizăm până în octombrie sunt acum restabilite. Vom continua să urmărim feedbackul primit de la clienți, așadar te rugăm să continui să furnizezi feedback prin intermediul aplicației, pentru a putea continua să îmbunătățim experiența ta în noua aplicație iOS Chat.
Disponibil acum Vor fi retrase
Căutare de roboți
Trimiterea locației statice
Folosirea vizualizărilor pe web ale roboților
Creșterea numărul de aprecieri
Folosirea răspunsurilor rapide prin roboți
Trimiterea și personalizarea caracterelor emoji și a tastaturii
Folosirea meniului de acțiuni din robot
Magazin de stickere
Răspunsuri personalizate din robot
Reacția Deget în jos
Vizualizarea pictogramei DND în inbox
Sugestii de acțiuni în mesaje
Setare DND
Setarea poreclelor
Vizualizarea tuturor elementelor media din conversație
Căutări recente
Trimiterea stickerelor
Modificarea setărilor de date
Menționarea @aici și @toată lumea
Salvarea automată a fotografiilor în galeria foto
Sondaje
Afișarea invitațiilor în așteptare
Răspunsuri personalizate din robot
Filele Persoane și Descoperă
Căutarea mesajelor
Editarea culorii grupului
Căutare în conversație
Setări personalizate pentru notificări
Setarea stării
Editarea fotografiilor trimise din biblioteca ta de fotografii
Setarea descrierilor grupului
Editarea descrierilor grupului
Apelare video îmbunătățită (inclusiv audio)
Editarea fotografiilor încărcate de pe camera foto
Editarea descrierii și imaginii conversațiilor de grup
Setarea stării
Adnotarea fotografiei
Setarea stării
Cum pot să mă înscriu sau să renunț?
Pe 4 noiembrie am început să implementăm treptat nouă aplicație Workplace Chat iOS pentru toți clienții. Estimăm că va dura aproximativ o săptămână până când toți clienții vor face upgrade la noua aplicație.
Pentru a reveni la versiunea veche a aplicației Workplace Chat, deschide postarea Workplace Chat iOS din secțiunea Acces anticipat din Noutăți din Panoul de administrare > Administrează accesul anticipat > Alege Niciunul. Utilizatorii nu vor putea să revină singuri la versiunea veche, administratorii de sistem trebuie să revină la versiunea veche cu întreaga instanță Workplace.
Dacă ai făcut recent upgrade la noua aplicație, nu vei mai avea acces la opțiunea de a reveni la vechea versiune.
În medie, durează o zi pentru a primi acces la noua aplicație iOS sau pentru a reveni la cea veche. După ce instanța a revenit la aplicația veche, toți utilizatorii trebuie să repornească aplicația de două ori pentru a putea folosi versiunea diferită a aplicației.Când implementarea este completă, utilizatorii nu trebuie să facă nimic. Vei primi o notificare care te informează că vei primi noua aplicație Workplace Chat pentru iOS.
Dacă vrei să ne trimiți feedback, accesează setările din aplicația Workplace Chat pentru iOS și selectează Trimite feedback.
Aplicația Android
În prezent, nu s-a planificat restructurarea experienței de utilizare pe Android. Continuăm să aducem îmbunătățiri experienței Android adăugând funcții noi precum Camere Workplace care va fi lansată în curând. Singura funcție care nu este disponibilă pentru utilizatorii Android este modul întunecat în aplicație.
Au fost utile aceste informaţii?