Marchează postări ca importante

Când marchezi anumite postări ca importante, te asiguri că toată lumea din organizația ta este la curent cu cele mai importante actualizări ale tale. Postările importante declanșează notificări prin e-mail, se afișează în partea de sus a Noutăților și oferă administratorilor de sistem acces la anumiți indicatori privind interacțiunile cu postările.

Marcarea unei postări ca importantă evidențiază un conținut important. Postările marcate ca importante sunt afișate în partea de sus a secțiunii Noutăți tuturor membrilor grupului.
Postările fixate reprezintă un mod prin care te asiguri că postările informative rămân în partea de sus a unui grup. Deoarece postările fixate sunt distribuite doar în partea de sus a unui grup, unde rămân pe timp nedefinit, această funcție este adesea folosită pentru a prezenta detalii despre scopul grupului. Află mai multe aici.
Dacă un utilizator este promovat în partea de sus a secțiunii Noutăți, tot ce postează acesta va fi prezentat fiecărui angajat în partea de sus a secțiunii Noutăți. De obicei, această opțiune este rezervată pentru cadrele de conducere sau pentru alte conturi, ale căror mesaje trebuie să ajungă la un număr semnificativ de utilizatori. Află mai multe aici.
Au fost utile aceste informaţii?
Postările importate pot fi gestionate de către administratorii de sistem, moderatorii de conținut și de către administratorii cu un rol personalizat care permite crearea marcarea postărilor ca importante. Acest articol este valabil doar pentru utilizatorii de Workplace Advanced și Workplace Enterprise.
Când un administrator de sistem sau un moderator de conținut marchează o postare ca importantă:
Administratorii, moderatorii și alte persoane cu permisiunea de a marca postări ca importante vor avea inclusiv opțiunea să le trimită tuturor membrilor grupului o notificare prin e-mail.
Crearea unei postări importante.
Pentru a marca o postare ca importantă:
  1. Apasă pe pe postare și selectează Marchează ca importantă.
  2. Selectează numărul de zile pentru care postarea trebuie să rămână în partea de sus a fluxului (poți alege o durată cuprinsă între una și șapte zile).
  3. Alege butonul de apel la acțiune care vrei să fie afișat împreună cu postarea.
  4. Alege dacă se va trimite o notificare prin e-mail către toți membrii grupului.
  5. Apasă pe Confirmă.
Postările importante vor fi afișate în partea de sus atât în grup, cât și în secțiunea Noutăți a tuturor membrilor până când:
  • Trece durata selectată de administrator.
  • Membrul grupului apasă pe butonul de apel la acțiune Marchează ca citită, Închide sau Gata.
Dacă sunt marcate ca importante mai multe postări, cea mai recentă postare va fi afișată prima.
Persoana care a marcat inițial postarea ca importantă are inclusiv opțiunea să trimită notificări ulterioare.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru utilizatorii de Workplace Advanced și Workplace Enterprise.
Postările pot fi macate ca importante timp de până la șapte zile. În acest context, o zi nu este echivalentă cu o zi calendaristică, ci înseamnă un interval de 24 de ore.
Pentru a șterge postarea importantă din partea de sus a Noutăților mai devreme decât era planificat inițial:
  1. Accesează Panou de administrare și apasă pe Postări importante.
  2. Apasă pe Încheie acum, apoi apasă pe Confirmă pe postarea în cauză.
Notă: utilizatorii pot folosi funcția Marchează ca citită pentru a șterge o postare importantă din Noutăți înainte de data de expirare definită de administrator.
Poți vedea rezultatele postărilor pe care le-ai marcat ca importante pe Workplace.
Au fost utile aceste informaţii?
Poți adăuga directori sau alte persoane cu funcții de conducere în companie în partea de sus a Noutăților, astfel încât postările lor să fie văzute primele.
Pentru a face ca postările unui angajat să apară în partea de sus a Noutăților:
  1. Apasă pe Panoul de administrare în partea dreaptă sus a ecranului Workplace.
  2. Apasă pe Persoane.
  3. Apasă pe lângă Editează [număr de] persoane în partea de sus a paginii și selectează Promovează postările în Noutăți.
  4. Introdu numele sau adresa de e-mail a angajatului ale cărui postări să fie văzute primele, apoi apasă pe Adaugă.
  5. Apasă pe Gata.
Notă: pentru a adăuga un angajat în partea de sus a Noutăților trebuie să fii administrator.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru utilizatorii de Workplace Advanced și Workplace Enterprise.
Când o postare este marcată ca importantă, utilizatorii vor primi o notificare indiferent de setările legate de notificări ale acestora.
Un administrator poate alege să trimită și o notificare prin e-mail. Dacă se trimite o notificare prin e-mail, aceasta va fi livrată fiecărui membru al grupului chiar dacă anterior au ales să nu primească notificări prin e-mail.
Trimiterea notificărilor suplimentare
Administratorul sau moderatorul conținutului care a marcat inițial postarea ca importantă are posibilitatea de a trimite notificări de follow-up.
Pentru a trimite notificări suplimentare:
  1. Deschide grupul în care au fost create postările importante.
  2. Apasă pe Trimite notificare de sub postare.
  3. Alege dacă trimiți notificare fie pentru Persoane care nu au văzut postarea ta, fie pentru Persoane care nu au apăsat pe butonul din postarea ta.
  4. Alege dacă vrei să trimiți și o notificare prin e-mail audienței selectate.
  5. Apasă pe Trimite.
Numai administratorul, moderatorul conținutului sau utilizatorul cu permisiuni personalizate care a marcat inițial postarea ca importantă va putea să trimită notificări suplimentare. Notificările suplimentare nu pot fi trimise imediat după trimiterea notificării inițiale.
Nu există o limită a numărului de notificări care pot fi trimise după aceea, însă opțiunea de notificări nu va mai fi disponibilă după ce toți membrii grupului au văzut postarea respectivă.
Poți vedea și rezultatele postărilor pe care le-ai marcat ca importante pe Workplace.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru utilizatorii de Workplace Advanced.
Nu există nicio limită în ceea ce privește numărul de postări care pot fi marcate ca importante în același timp. Vei vedea cea mai recentă postare importantă în partea de sus a Noutăților. După ce postarea importantă este văzută, se va afișa următoarea postare. De asemenea, poți alege să vezi toate postările importante.
Notă: Acum poți reduce numărul postărilor importante din secțiunea Noutăți folosind acțiunea Marchează ca citită.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru administratorii de Workplace.
Pentru a vedea ce rezultate înregistrează postările pe care le-am marcat ca importante:
  1. Apasă pe Panou de administrare în partea stângă sus a ferestrei Workplace, apoi pe Postări importante.
  2. Găsește în fila Active sau În trecut din dreapta postarea pe care vrei s-o vezi.
Vei putea vedea indicatori pentru postările importante active și din trecut, inclusiv:
  • Vizualizări
  • Citiri
  • Comentarii
  • Reacții
  • Cine a marcat postarea ca importantă
  • Data la care a fost creată promovarea
  • Data expirării promovării
  • Posibilitate de încheiere a promovărilor active
Poți și să faci clic pentru a vedea postarea sau a exporta indicatorii într-o foaie de calcul.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru administratorii de Workplace Essential și Workplace Advanced. Trebuie să fii un administrator conectat la Workplace de pe computer pentru a avea acces la această funcție.
Pentru a promova postările din cronologia cuiva în partea de sus a secțiunii Noutăți a comunității tale:
  1. Apasă pe Panoul de administrare în partea stângă sus a paginii de pornire.
  2. Apasă pe Persoane.
  3. Apasă pe lângă numele persoanei ale cărei postări vrei să le promovezi.
  4. Selectează Promovează postările în Noutăți.
Când promovezi postările cuiva, Workplace va seta automat toate persoanele din comunitatea ta ca urmăritor al utilizatorului respectiv.
Reține că nu poți să setezi afișarea de postări din grup în partea de sus a secțiunii Noutăți a unui utilizator, ci numai postările în profilul unui utilizator.
Dezactivează promovarea postărilor
Pentru a dezactiva promovarea postărilor unei persoane, urmează aceeași pași de mai sus, apoi selectează Oprește promovarea postării.
Când alegi să oprești promovarea postării unei persoane, urmăritorii care au fost adăugați la promovarea postărilor acesteia nu vor fi șterși.
Au fost utile aceste informaţii?