Administrarea grupurilor

Administratorii de sistem pot să-și acorde acces la nivel de administrator la orice grup din comunitatea lor Workplace, să marcheze un grup ca oficial, să automatizeze înscrierile în grup și să șteargă grupuri cu totul.

Dacă ești administratorul grupului, iar grupul nu are niciun membru, părăsirea grupului va genera ștergerea acestuia.
Workplace Essential și Workplace Advanced
În plus, comunitățile, administratorii de sistem și moderatorii de conținut din Workplace Advanced au posibilitatea să șteargă orice grup.
Pentru a șterge un grup în Workplace Advanced:
  1. Apasă pe Panoul de administrare în partea dreaptă sus a ecranului Workplace.
  2. Apasă pe Grupuri și caută grupul pe care dorești să îl ștergi.
  3. Apasă pe și selectează Șterge grupul.
  4. Introdu numele grupului în casetă și apasă pe Șterge grupul.
Reține: ștergerea unui grup nu poate fi anulată. După ștergerea unui grup, toate postările, membrii și fișierele se vor șterge definitiv.
Grupuri multi-companie
Un grup multi-companie (MCG) va fi șters automat dacă este părăsit de toți membrii. Pentru a șterge grupul, un administrator al grupului are posibilitatea de a șterge toți membrii grupului și apoi pe el însuși.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru utilizatorii de Workplace Essential și Workplace Advanced.
Trebuie să fii administrator al companiei sau moderator al conținutului și să fii conectat la Workplace de pe computer pentru a putea deveni administrator al grupului.
Pentru a deveni administratorul unui grup:
  1. Apasă pe Panou de administrare în partea din stânga sus a ecranului Workplace.
  2. Apasă pe Grupuri și caută grupul al cărui administrator vrei să fii.
  3. Apasă pe lângă grup și selectează Numește-mă administrator sau pe Alătură-te ca administrator.
Reține: analiștii sau administratorii de cont nu se pot numi singuri administratori de grup.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru administratorii de Workplace.
Administratorii de Workplace pot să activeze înscrierea automată în grupuri. Astfel, administratorii de grupuri vor putea să adauge membri automat pe baza informațiilor din profilurile acestora, de exemplu, funcția sau locația.
Pentru a activa această funcție pe computer:
  1. Apasă pe Panou de administrare, apoi pe Setări.
  2. În secțiunea Grupuri, bifează caseta Aprobare automată a membrilor, apoi apasă pe Salvează.
Au fost utile aceste informaţii?
Pentru a vedea toate grupurile companiei, mai puțin pe cele secrete, în cazul în care nu ești administrator:
  1. În pagină de pornire, apasă pe Vezi tot... sub Grupuri, în stânga.
  2. Apasă pe Vezi toate grupurile în partea de sus a paginii.
Pentru a vedea toate grupurile companiei, inclusiv pe cele secrete, în cazul în care ești administrator al unei comunități pe Workplace Advanced:
  1. Apasă pe Panou de administrare în partea din stânga sus a ecranului Workplace.
  2. Apasă pe Grupuri.
De aici vei putea vedea lista cu toate numele grupurilor, câți membri și administratori are fiecare grup, data creării grupului și setările de confidențialitate pentru fiecare grup.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru utilizatorii de Workplace Essential și Workplace Advanced. Trebuie să fii administrator conectat la Workplace de pe un computer pentru a crea un grup dintr-o listă de distribuire e-mail. În acest moment poți importa numai grupuri de e-mail Microsoft și G Suite.
Poți crea până la 500 de grupuri Workplace pe baza grupurilor tale de e-mail Microsoft și G Suite. Pentru a crea un grup Workplace dintr-o listă de distribuire e-mail:
  1. În Panou de administrare, apasă pe Grupuri > Creează mai multe grupuriCreează grupuri dintr-o listă de e-mailuri.
  2. Apasă pe Începe.
  3. Alege un cont, apoi selectează lista sau listele de distribuire din care vrei să creezi unul sau mai multe grupuri.
  4. Apasă pe Continuă cu [număr de] grupuri.
  5. Schimbă administratorii grupului modificând administratorii grupului de e-mail Microsoft sau G Suite. Vei putea adăuga administratori sau moderatori noi în grup pe Workplace.
  6. Apasă pe Gata.
  7. Editează setările pentru grupul sau grupurile tale, apoi apasă pe Continuă cu [număr de] grupuri.
  8. Apasă pe Creează grupuri.
Reține: Modificările pe care le faci în grupuri Workplace nu se vor aplica grupurilor de e-mail Microsoft sau G Suite corespunzătoare. Însă când adaugi persoane în grupuri de e-mail Microsoft sau G Suite, ele vor fi adăugate automat în grupurile Workplace corespunzătoare. Ștergerea persoanelor din grupuri de e-mail Microsoft sau G nu le va șterge din grupurile Workplace corespunzătoare.
Au fost utile aceste informaţii?
Doar administratorii de sistem, moderatorii de conținut și rolurile de administrator personalizate care au permisiuni Administrarea grupurilor pot marca sau anula marcarea unui grup ca oficial. Această caracteristică este disponibilă numai pentru utilizatorii din Workplace Advanced și Workplace Enterprise.
Pentru a marca un grup ca oficial:
  1. În Panoul de administrare, apasă pe Grupuri.
  2. Apăsă pe în dreapta grupului pe care vrei să-l marchezi ca oficial, apoi apasă pe Marchează grupul ca Oficial.
  3. Vei vedea o notificare Marchează grupul ca Oficial. Apasă pe OK pentru a continua: lângă numele grupului este adăugată o pictogramă de grup oficial.
Pentru a anula marcarea unui grup ca oficial:
  1. În Panoul de administrare, apasă pe Grupuri.
    Grupurile oficiale sunt marcate cu o pictogramă în coloana Nume.
  2. Apăsă pe în dreapta grupului pentru care vrei să anulezi marcarea ca oficial, apoi apasă pe Anulează marcarea grupului ca Oficial.
  3. Vei vedea o notificare Anulează marcarea grupului ca Oficial. Apasă pe OK pentru a continua: pictograma de grup oficial este eliminată.
Reține: Grupurile multi-companie nu pot fi marcate ca oficiale.
De asemenea, poți marca sau anula marcarea unui grup ca oficial apăsând pe în partea dreaptă sus a grupului, sub fotografia de copertă a grupului. Mai poți marca un grup ca oficial în secțiunea Despre a grupului tău.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru utilizatorii de Workplace Essential și Workplace Advanced.
Nu, dar după ce ai creat un grup asociat vei avea opțiunea de a reasocia grupul original. Reasocierea înseamnă că există un link bidirecțional. Grupul original trimite către grupul cel nou, iar grupul cel nou este reasociat cu grupul original.
Pentru a reasocia un grup, în secțiunea Despre a grupului, deschide Administrează grupurile asociate, selectează meniul Setări lângă grupul cu care vrei să faci reasocierea și selectează Asociază.
Au fost utile aceste informaţii?