Transmiterea întâlnirilor Microsoft Teams pe Workplace

Dacă organizația ta folosește Microsoft Teams și Workplace, poți să transmiți în direct întâlnirile din Microsoft Teams pe Workplace sub formă de clipuri video în direct.
Astfel, utilizatorii vor putea să vizioneze întâlniri și evenimente Teams în direct pe Workplace sau să se pună la curent cu ele mai târziu, vizionând o înregistrare în Workplace. Aceștia nu trebuie să fie utilizatori Microsoft Teams pentru a viziona – au nevoie doar de acces la locul de pe Workplace în care transmiți întâlnirea Teams.
Înainte să poți transmite în direct o întâlnire Microsoft Teams, trebuie ca un administrator Teams să activeze transmisiunile în direct din Microsoft Teams către Workplace.
Administratori Teams: activarea transmisiunilor în direct din Microsoft Teams în Workplace
Trebuie să fii administrator Teams pentru a activa transmisiunile în direct din Microsoft Teams în Workplace.
 1. Oferă-le utilizatorilor permisiunile necesare pentru transmiterea în direct a întâlnirilor Microsoft Teams. Poți face acest lucru în secțiunea întâlniri din centrul de administrare Teams. Pentru mai multe informații, citește aici recomandările complete Microsoft.
 2. Activează aplicația Workplace Live. Poți face acest lucru în secțiunea de aplicații din centrul de administrare Teams. Pentru mai multe informații, citește aici recomandările complete Microsoft.
 3. Adaugă aplicația Workplace Live în Teams. Pentru a face acest lucru, accesează aplicațiile organizației tale în meniul din partea stângă din Teams. Caută Workplace Live, apoi adaug-o la Teams.
Persoanele cărora le-ai oferit permisiuni de transmisiune în direct vor putea acum să adauge această aplicație la întâlnirile din Teams.
Transmiterea unei întâlniri Microsoft Teams pe Workplace
Administratorii Teams trebuie să fi parcurs pașii de mai sus înainte să poți transmite o întâlnire Microsoft Teams în direct.
După finalizarea acestor pași, pentru a iniția o transmisiune în direct pe Workplace dintr-o întâlnire Teams:
 1. După ce te-ai alăturat unei întâlniri Teams, poți să adaugi o transmisiune Workplace Live dacă apeși pe +Aplicații în partea de sus a întâlnirii și selectezi aplicația Workplace Live.
 2. Dacă nu ți-ai asociat încă conturile de Workplace și Teams, va trebui să faci acest lucru înainte să continui.
 3. Apasă pe Salvează pentru a deschide panoul de transmisiune din întâlnire. De asemenea, se va adăuga pictograma Workplace Live în navigarea din partea de sus a întâlnirii.
 4. Alege dacă vrei să creezi o transmisiune nouă (ceea ce înseamnă că Teams va crea o postare Workplace Live nouă pentru transmisiunea respectivă), sau să o transmiți într-un eveniment Workplace deja configurat.
 5. Adaugă un nume și o descriere pentru transmisiune. Acestea vor apărea pe Workplace.
 6. Alege dacă vrei să activezi întrebările în direct.
 7. Alege dacă vrei să transmiți în direct din profilul tău de Workplace (doar persoanele care te urmăresc o vor vedea în propria secțiune Noutăți) sau către un grup pentru care ai permisiuni de postare.
 8. Alege dacă vrei să activezi subtitrările generate automat și derularea înapoi.
Interacțiunea cu întâlnirile Microsoft Teams transmise pe Workplace
Utilizatorii au la dispoziție câteva modalități de a interacționa cu întâlnirile Microsoft Teams transmise pe Workplace:
 • Pot să adauge o reacție, de exemplu, o apreciere. Utilizatorii pot să adauge o reacție la orice postare la care au acces pe Workplace.
 • Pot să adauge un comentariu. Utilizatorii pot să adauge un comentariu la orice postare la care au acces pe Workplace, cu excepția cazului în care opțiunea de adăugare de comentarii la o anumită postare a fost dezactivată.
 • Pot să adreseze o întrebare ca parte a unei sesiuni Q&A. Activează sau dezactivează această funcție în Microsoft Teams atunci când configurezi transmisiunea în direct.
Întreaga activitate va fi vizibilă pe Workplace chiar și după ce se încheie clipul video în direct, cu excepția cazului în care înregistrarea este ștearsă. Persoanele care transmit în direct evenimentul în Microsoft Teams vor putea, de asemenea, să vadă această activitate direct în Microsoft Teams în timp ce întâlnirea este transmisă în direct.
Au fost utile aceste informaţii?
Da
Nu