Configurarea serviciului Workplace

Află mai multe detalii despre unele setări de bază pe care le poți folosi pentru a pregăti serviciul Workplace pentru organizația ta. Când ești gata să începi să inviți colegi, vizitează ghidurile noastre privind administrarea conturilor de angajați.

Pentru a beneficia de o experiență optimă pe Workplace, îți recomandăm să folosești cea mai nouă versiune a unuia dintre următoarele browsere:
Reține: dacă încerci să folosești Workplace pe Internet Explorer 11, probabil vei avea parte de o performanță scăzută.
Au fost utile aceste informaţii?
Nume și siglă
În cazul în care compania ta folosește Workplace, iar tu ai rolul de administrator, poți să personalizezi profilul comunității tale din Panoul de administrare pe computer, selectând opțiunea Setări din partea stângă. Aici, poți face următoarele:
 • să schimbi numele companiei;
 • să actualizezi sigla companiei;
 • să stabilești condițiile de utilizare;
 • să specifici abonamentul Workplace.
 • Domenii
  În cazul în care compania ta folosește Workplace, iar tu ai rolul de administrator, poți să adaugi și să verifici domeniile selectând opțiunea Domenii de e-mail din secțiunea Setări din Panoul de administrare. Află mai multe despre verificarea domeniului.
  Grupuri
  Poți adăuga sau schimba fotografia de copertă a grupului. Află mai multe despre grupurile din Workplace.
  Au fost utile aceste informaţii?
  Pentru a schimba sigla companiei:
  1. Apasă pe Panou de administrare în partea din stânga sus a ecranului Workplace.
  2. Apasă pe Setări.
  3. Derulează până la Sigla companiei și apasă pe Modifică.
  4. Selectează fișierul.
  5. Editează sigla, apoi apasă pe Salvează.
  Au fost utile aceste informaţii?
  Imaginile siglelor de pe Workplace trebuie să aibă minimum 495 x 234 de pixeli. Cu aceste dimensiuni aveți siguranța că imaginea se va potrivi în șablonul de siglă furnizat.
  Imaginile mai mari de 495 x 234 pixeli sunt reduse ca dimensiuni pentru a se potrivi în șablonul de siglă.
  Sunt acceptate următoarele formate:
   .PNG (cu sau fără fundal)
   .JPG
  Reține că formatele animate, cum ar fi .GIF, nu sunt acceptate și fișierele trebuie salvate în modul RGB. Siglele încărcate în modul CMYK pot avea culori diferite prin comparație cu previzualizarea fișierului original.
  Au fost utile aceste informaţii?
  Setările lingvistice te ajută să schimbi limba în care este afișată interfața Workplace.
  Pentru a modifica setările lingvistice:
  În secțiunea Noutăți, apasă pe fotografia ta de profil din stânga jos > apasă pe Setări > apasă pe Limbă și regiune.
  De aici poți să alegi în ce limbă dorești să se afișeze Workplace poți și să actualizezi preferințele de traducere pentru fluxul Noutăți. Vei vedea următoarele opțiuni:
  • Afișează Workplace în această limbă: această opțiune permite schimbarea limbii pentru Workplace.
  • Limba în care dorești să fie traduse postările: dacă selectezi această opțiune, poți să schimbi limba în care să fie traduse comentariile și postările scrise în altă limbă.
  • Limbile în care nu dorești să vezi traduceri: dacă selectezi această opțiune, vei putea stabili limbile pentru care nu vrei să vezi opțiuni de traducere. Niciun comentariu sau postare scrisă în aceste limbi nu va oferi opțiuni de traducere.
  • Limbi din care nu dorești să vezi traduceri automate: dacă selectezi această opțiune, vei putea stabili limbile din care nu dorești să se traducă automat. Nicio postare scrisă în aceste limbi nu va fi tradusă automat.
  • Postează în mai multe limbi: această opțiune îți va da posibilitatea să postezi conținutul în mai multe limbi.
  Au fost utile aceste informaţii?
  Ca măsură suplimentară de securitate, poți să activezi autentificarea cu doi factori pentru a adăuga un astfel de sistem de autentificare în contul tău de Workplace.
  Dacă activezi autentificarea cu doi factori (cunoscută și ca autentificare cu mai mulți factori), ți se va cere să introduci un cod special de securitate de fiecare dată când vei încerca să te conectezi la aplicația sau la contul tău de Workplace pe un dispozitiv nou. După ce introduci respectivul cod de securitate, vei avea opțiunea să salvezi numele dispozitivului în cont pentru a nu mai parcurge din nou procesul când te vei conecta de pe același dispozitiv.
  Pentru a activa autentificarea cu doi factori:
  1. Conectează-te la Workplace.
  2. Apasă pe fotografia ta de profil în stânga jos pe Workplace.
  3. Apasă pe Setări.
  4. Apasă pe Securitate și conectare.
  5. Derulează în jos și apasă pe Editează în secțiunea Folosește autentificarea cu doi factori, apoi selectează Începe. Este posibil să ți se ceară să introduci din nou parola.
  6. În secțiunea Mesaj text (SMS), apasă pe Adaugă alt număr de telefon pentru a adăuga un număr de telefon. Ți se va solicita să introduci un număr de telefon, apoi să confirmi că ești posesorul numărului introducând un cod de confirmare care îți va fi trimis prin SMS.
  Reține că, după ce configurezi preferințele pentru autentificarea cu doi factori, va trebui să apeși pe Activează pentru a activa funcția.
  Notă: codurile de securitate pot fi generate inclusiv cu ajutorul unei aplicații terțe sau al unui generator de coduri din aplicația Workplace.
  Dacă nu mai ai acces la autentificarea cu doi factori sau nu te poți conecta, contactează administratorul Workplace sau trimite o cerere pentru a reobține accesul.
  Au fost utile aceste informaţii?