Distribuirea unei postări pe Workplace

Ajutor pentru aplicaţia Android
Ajutor pentru computer
Ajutor pentru aplicaţia pe iPhone
Ajutor pentru aplicaţia pe iPad
Ajutor pentru browserul de mobil
Poți să distribui postări către colegi pe Workplace din cronologia sau din grupurile tale.
Distribuie o postare din cronologia ta
  1. Mergi la postarea pe care dorești să o distribui.
  2. Apasă pe Distribuie în partea dreaptă jos a postării.
  3. Selectează unde dorești să distribui postarea: Trimite în Workplace Chat, Distribuie într-un grup sau Distribuie în cronologia ta.
  4. După ce alegi unde dorești să o distribui, poți adăuga conținut la postare.
  5. Apasă pe Postează sau Trimite pentru a o distribui.
Distribuie o postare dintr-un grup
Poți să distribui postări dintr-un grup de Workplace dacă apeși pe Distribuie în partea dreaptă jos a postării.
Setările de confidențialitate ale grupului din care distribui stabilesc cine poate să vadă postarea.
Atunci când distribui conținut dintr-un grup secret sau închis, doar membrii grupului secret sau închis vor putea vedea conținutul postării distribuite, indiferent unde apare sau este distribuită postarea (de exemplu, într-o conversație, într-o conversație de grup, în Fluxul de Știri, într-un grup deschis sau într-un eveniment).
Au fost utile aceste informaţii?
Da
Nu