Salvarea și distribuirea de postări

Workplace îți permite să salvezi și să distribui o postare astfel încât să fie văzută de mai multe persoane. Află ce postări se pot distribui în diferitele grupuri și cum să salvezi postări pentru a le vedea mai târziu.
Salvarea postărilor
Distribuirea postărilor