Planuri

Sunt disponibile următoarele planuri pentru Workplace: Essential, Advanced și Enterprise. Află mai multe despre alegerea planului potrivit pentru organizația ta.

Workplace EssentialWorkplace AdvancedWorkplace Enterprise
Funcții ale produsuluiWorkplace Essential prezintă caracteristici precum Noutăți, grupuri, conversații și clipuri video în direct. Pe lângă acestea, Workplace Essential prezintă câteva funcții administrative, cum ar fi Panou de administrare, Integrări, Persoane și Administrarea grupului. Pe lângă funcții precum secțiunea Noutăți, grupuri, chat și transmisiuni video în direct, Workplace Advanced prezintă funcții de administrare precum cele de analiză, un panou de administrare și funcții de integrare cu furnizori de servicii de autentificare.Pe lângă funcțiile din Workplace Advanced, Workplace Enterprise include un timp de răspuns inițial pentru asistență de 4 ore, acces la o echipă de asistență Enterprise dedicată, rezolvare prioritară și acces anticipat la funcții noi.
Moderare a conținutuluiConținutul este revizuit de administratorii comunității tale.Conținutul este revizuit de administratorii comunității tale.Conținutul este revizuit de administratorii comunității tale.
Creare și ștergere a conturilorAdministratorii comunității pot crea și șterge direct conturile.Administratorii comunității pot crea și șterge direct conturile. Administratorii comunității pot crea și șterge direct conturile.
Proprietate asupra datelorAdministratorul comunității administrează comunitatea și compania deține și controlează datele. Administratorul comunității poate să modifice, să șteargă sau să exporte oricând datele tale. Administratorul comunității administrează comunitatea și compania deține și controlează datele. Administratorul comunității poate să modifice, să șteargă sau să exporte oricând datele tale. Administratorul comunității administrează comunitatea și compania deține și controlează datele. Administratorul comunității poate să modifice, să șteargă sau să exporte oricând datele tale.
Vizibilitatea postărilorConținutul pe care-l postezi este vizibil pentru tine, pentru persoanele din grupurile în care postezi sau pentru persoanele din afara grupurilor în care postezi, dacă grupurile respective sunt grupuri deschise. În plus, administratorii comunității pot vedea toate datele pe care le postezi, chiar și pe cele din grupurile secrete. Conținutul pe care-l postezi este vizibil pentru tine, pentru persoanele din grupurile în care postezi sau pentru persoanele din afara grupurilor în care postezi, dacă grupurile respective sunt grupuri deschise. În plus, administratorii comunității pot vedea toate datele pe care le postezi, chiar și pe cele din grupurile secrete. Conținutul pe care-l postezi este vizibil pentru tine, pentru persoanele din grupurile în care postezi sau pentru persoanele din afara grupurilor în care postezi, dacă grupurile respective sunt grupuri deschise. În plus, administratorii comunității pot vedea toate datele pe care le postezi, chiar și pe cele din grupurile secrete.
PlatăWorkplace Essential este un serviciu gratuit. Clienții Workplace Advanced beneficiază de o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile. După perioada de încercare gratuită, Workplace Advanced se folosește contra cost.Workplace Enterprise se folosește contra cost.
Număr de conturi care pot fi createFără limită. Fără limită.Fără limită.
Au fost utile aceste informaţii?
Workplace Essential este destinat comunicării în echipă și în companii mici. Utilizarea sa este gratuită. Vom începe lansarea produsului Workplace Essential în 2020.
Workplace Advanced este conceput pentru a face legătura între toți angajații unei organizații și costă 4 USD per persoană, pe lună. Este planul pe care îl recomandăm.
Workplace Enterprise este creat pentru organizații care funcționează pe niveluri de o complexitate mai mare din cauza dimensiunii sau a domeniului. Costă 8 USD per persoană, pe lună. Pentru a obține planul Enterprise, va trebui să contactezi echipa de vânzări Workplace sau un partener Workplace.
Planul Workplace Frontline poate fi adăugat în Workplace Advanced sau în Workplace Enterprise.
Reține: accesează secțiunea de prețuri pentru a afla mai multe despre planuri și prețuri.
Au fost utile aceste informaţii?
Pentru planul Workplace Advanced, Workplace percepe o taxă fixă lunară de 4 USD per utilizator activ.
Ți se va percepe plata pentru toți angajații din comunitatea ta, chiar dacă un utilizator nu folosește domeniul de e-mail al companiei pentru a se conecta.
Reține că moneda de facturare este USD. Prețurile noastre nu includ taxele aplicabile. Poți să accesezi secțiunea Prețuri pentru cele mai recente informații privind prețurile.
Au fost utile aceste informaţii?
Va trebui să accesezi Workplace de pe computer pentru a solicita un upgrade de la Workplace Standard la Workplace Advanced.
Pentru a face upgrade pentru contul tău de la Workplace Standard la Workplace Advanced:
 1. Apasă pe Upgrade sub Noutăți, în colțul stânga sus în Workplace.
 2. Completează formularul în care ți se cer informații suplimentare despre companie.
 3. Bifează caseta prin care confirmi faptul că ai înțeles acordul.
 4. Apasă pe Continuă. Vei parcurge apoi procesul de verificare a domeniului.
Reține: trecerea la Workplace Advanced presupune ca toți membrii comunității tale să fie de acord cu noii termeni și cu noile condiții. Află mai multe despre funcțiile Workplace Advanced.
Dacă faci upgrade la Workplace Advanced pentru prima dată, vei avea dreptul la o perioadă de încercare gratuită. Dacă te înscrii la versiunea Advanced, treci la versiunea Standard și apoi revii la versiunea Advanced, nu vei beneficia de altă perioadă de încercare gratuită.
Reține că va trebui să demonstrezi că ești proprietarul domeniului de e-mail pentru a putea face upgrade la versiunea Advanced pentru contul tău.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru administratorii de Workplace Advanced.
Pentru a-ți trece contul la categoria Workplace Essential:
 1. Pe computer, apasă pe Panoul de administrare în partea din stânga sus a profilului tău.
 2. Apasă pe Plăți.
 3. Apasă pe Vezi pachetele și selectează Treci la Essential.
 4. Când ți se solicită, alege Confirmă schimbarea pentru a finaliza procesul.
Poți să revii oricând la versiunea Advanced apăsând pe butonul Upgrade la Advanced.
Reține: dacă nu vezi opțiunea Treci la Essential, este posibil să fie nevoie să te deconectezi de la cont, să golești memoria cache a browserului și să te reconectezi.
Au fost utile aceste informaţii?
Dacă treci de la Workplace Advanced la Workplace Essential, nu vei mai avea acces la următoarele:
Invitații netrimise
 • Invitațiile netrimise vor fi șterse definitiv din comunitatea ta.
Autentificare unică
 • Dacă folosești autentificarea unică, toți colegii tăi vor fi deconectați și vor trebui să-și creeze propriile parole. De asemenea, ei nu se vor putea conecta printr-o singură apăsare.
Analize care indică persoanele care folosesc Workplace în comunitatea ta
 • Panoul de administrare va dispărea. Drept urmare, nu vei mai putea vedea persoanele și grupurile cele mai active în Workplace.
Asistență directă prin e-mail pentru administratori
 • Nu vei mai putea trimite e-mailuri directe serviciului de asistență atunci când ai o întrebare, însă vei putea accesa în continuare Centrul de ajutor.
Comenzi de administrator pentru administrarea comunității
 • Nu vei putea modera postările și nu vei putea administra propriile date și proprii utilizatori. În plus, nu vei mai putea vedea dacă persoanele din comunitatea ta au raportat postări.
API-uri pentru integrări personalizate și roboți
 • Nu vei putea folosi roboți și nu vei mai avea acces la API-ul pentru integrări personalizate.
Sincronizare cu furnizori de servicii de identificare, precum G Suite
 • Nu vei mai beneficia de sincronizarea optimizată cu furnizorii de servicii de identificare, astfel că utilizatorii nu vor fi adăugați sau șterși în mod automat atunci când se înscriu la afacerea ta sau atunci când o părăsesc. toți utilizatorii care au fost sincronizați anterior vor rămâne în Workplace.
Notă: dacă ai deja un URL personalizat pentru Workplace sau dacă ai mai multe domenii de e-mail verificate, nu le vom modifica în niciun fel, însă reține că nu vei mai putea actualiza sau administra aceste informații după ce treci la Workplace Essential.
Au fost utile aceste informaţii?
We're upgrading Workplace to provide a better experience for you and your Workplace community.
Because we're upgrading to a newer, better Workplace experience, Workplace Standard will be deleted and eventually replaced by Workplace Essential, which offers new features and updates, including an Admin Panel for System Admins.

Domain Verification
To gain access to Workplace Essential from Workplace Standard, users will first need to verify their domain. You can access domain verification by clicking Upgrade Plan at the top of your News Feed. Once this is done, you will need to select a System Admin, who will act as a Data Controller. If a Data Controller or System Admin is not selected, your access to Workplace Standard will be lost.

New Admin Selection
In case no one in your Workplace can verify your domain, we'll reach out to you via email to help with admin selection.
Au fost utile aceste informaţii?