Pachete

Serviciul Workplace este disponibil în pachetele Advanced și Enterprise. Află mai multe despre alegerea pachetului potrivit pentru organizația ta.

Există un pachet Workplace Core cu add-onuri opționale. Vei fi facturat lunar pe baza numărului de persoane invitate în instanța ta de Workplace.
Accesează pagina cu tarife Workplace ca să vezi lista cu toate funcțiile incluse.
Au fost utile aceste informaţii?
Workplace Advanced este conceput pentru a face legătura între toți angajații unei organizații și costă 4 USD per persoană, pe lună. Este planul pe care îl recomandăm.
Workplace Enterprise este creat pentru organizații care funcționează pe niveluri de o complexitate mai mare din cauza dimensiunii sau a domeniului. Costă 8 USD per persoană, pe lună. Pentru a obține planul Enterprise, va trebui să contactezi echipa de vânzări Workplace sau un partener Workplace.
Planul Workplace Frontline poate fi adăugat în Workplace Advanced sau în Workplace Enterprise.
Reține: accesează secțiunea de prețuri pentru a afla mai multe despre planuri și prețuri.
Au fost utile aceste informaţii?
Pentru planul Workplace Advanced, Workplace percepe o taxă fixă lunară de 4 USD per utilizator activ.
Ți se va percepe plata pentru toți angajații din comunitatea ta, chiar dacă un utilizator nu folosește domeniul de e-mail al companiei pentru a se conecta.
Reține că moneda de facturare este USD. Prețurile noastre nu includ taxele aplicabile. Poți să accesezi secțiunea Prețuri pentru cele mai recente informații privind prețurile.
Au fost utile aceste informaţii?