Workplace în Portal

Folosește Portalul pentru a participa la apeluri video pe Workplace, a viziona transmisiuni în direct sau a intra în direct cu compania ta.

Workplace poate fi utilizat în Portal pentru a apela colegii și pentru a permite accesul la ecran în timpul unui apel. Apelurile în Workplace utilizează tehnologiile Smart Camera și Smart Sound, permițându-ți să apelezi orice persoană din instanța ta Workplace sau din cadrul unui grup multi-companie conectat. Workplace din Portal oferă momentan posibilitatea de a apela simultan până la 7 persoane și permite inclusiv conversații multi-companie.
Toate apelurile video efectuate prin Workplace din Portal sunt criptate și, la un moment dat, poți asocia un singur cont Workplace la Portal.

Instalarea Workplace în Portal
Pentru a instala și configura Workplace în Portal:
  1. Din meniul Home, în Portal, atinge Aplicații > atinge Workplace. Pentru a accesa Workplace din Portal, trebuie să ai software versiunea 1.1.2 sau o versiune mai recentă. Dacă nu găsești Workplace în Aplicații, actualizează-ți software-ul urmând instrucțiunile de aici.
  2. Deschide Workplace și atinge Conectează Workplace. Accesează workplace.com/device într-un browser diferit și introdu codul de pe ecran.
  3. În Portal, atinge Începe.
  4. Setează un cod PIN din 4 cifre. Va fi necesar să introduci codul PIN înainte de a răspunde la apeluri.
Reține: Trebuie să te conectezi la Facebook/WhatsApp când configurezi dispozitivul Portal pentru prima dată. Totuși, după configurarea aplicației Workplace în Portal, contactele tale profesionale și cele personale vor fi păstrate separat. Lucrăm la opțiunea Conectare la Portal cu Workplace.

Utilizare Workplace în Portal
Pentru a iniția un apel Workplace individual în Portal:
  1. În Workplace, găsește colegul pe care vrei să îl apelezi și atinge pictograma cameră foto de lângă numele său.
  2. Atinge Apelează.
Pentru a iniția un apel de grup Workplace prin Portal:
  1. În Workplace, găsește colegul pe care vrei să îl apelezi și atinge pictograma cameră foto de lângă numele său.
  2. Atinge Apelează.
  3. Când te afli în apel, apasă pe pentru a adăuga mai mulți colegi în apel.

Când te afli într-un apel Workplace, poți să partajezi ecranul din aplicația Workplace Chat pentru desktop Windows sau Mac. Colegul tău va putea să vadă ecranul în Portalul său. Află cum să descarci aplicația Workplace Chat.
Pentru a partaja ecranul folosind Workplace din Portal:
  1. În apelul video, apasă pe în partea de jos a ecranului.
  2. Selectează ce opțiune de ecran dorești să partajezi:
    • Întregul ecran: Această opțiune va partaja orice fereastră deschisă pe computerul tău, inclusiv desktopul.
    • Fereastră de aplicație: Această opțiune va partaja doar fereastra pe care o selectezi.
    • Filă Chrome: Această opțiune va partaja doar fila de Chrome pe care o selectezi.
După ce ai selectat opțiunea dorită, apasă pe Distribuie. Reține că partajarea ecranului funcționează numai pentru apelurile cu o singură persoană, nu și pentru apelurile de grup.

Modul silențios
Poți să dezactivezi tonul de apel pentru apelurile primite în Workplace când nu ești la serviciu sau când te concentrezi, activând Modul silențios.
Pentru a activa Modul silențios:
  1. În aplicația Workplace din Portal, accesează Setări atingând .
  2. Atinge activează/dezactivează modul silențios pentru apelurile primite în Workplace lângă Modul silențios.

Pentru a schimba codul PIN pentru Workplace:
  1. În Workplace, atinge pictograma rotiță din partea dreaptă sus a ecranului din Portal.
  2. Atinge Schimbă PIN.
  3. Introdu codul PIN din 4 cifre anterior.
  4. Setează un nou cod PIN din 4 cifre.
Reține: Workplace este disponibil pe Portal, Portal+ și Portal Mini. Workplace nu este disponibil pe Portal TV. Momentan, comanda vocală „Salut, Portal!” nu este acceptată.
Pentru mai multe informații despre Portal, vizitează Centrul de ajutor pentru Portal.
Au fost utile aceste informaţii?
You can go live with Portal when you have downloaded the Workplace Live app and confirmed your device via workplace.com/device.
Go-Live on Portal
To go live with Portal on Workplace:
  1. Open the Workplace Live app.
  2. Select your audience from a Workplace group or the entire organization.
  3. When you have selected your audience, click Start Live Video.
During a live broadcast, you can see live reactions and comments from viewers, as well as seeing the view count. When you have finished broadcasting your live video, you can click Done to save the video as a post, or you can Delete Post.

Watch live with Portal
To watch a Live video with Portal, open up the Workplace Live App on Portal. You'll see a selection of Live videos chronologically, while Live videos that are in session will have a 'Live' icon and will be displayed at the top. Click on the video to watch.
Note: Live videos can be viewed on any devices that support live videos, including desktop and mobile.
You can also generate captions for the video after it has been uploaded. You can also generate captions for the video after it has been uploaded.
Au fost utile aceste informaţii?
You can blur your background or add a custom background during video calls on Workplace on Portal.
To turn on Background Blur:
  1. During a Workplace call on portal or while the call is connecting, tap the portal screen.
  2. Tap to reveal the menu.
  3. Tap on Background.
  4. Select a background of your choice, including the blur option.
To disable the background, simply open the background options and tap on None..
Au fost utile aceste informaţii?
  • Editor aplicație: Facebook, Inc.
  • Evaluare conținut: audiență generală
  • Dimensiunea aplicației: 80 MB
  • Versiunea actuală a aplicației: 46.0.0.20.49

Cerințe:
  • o conexiune la internet activă pentru a fi posibilă conectarea la Workplace și efectuarea sau primirea de apeluri;
  • un cont de Workplace.

Condiții de utilizare
Au fost utile aceste informaţii?