Asistență

Află mai multe despre resursele de asistență pe care le ai la dispoziție în calitate de client Workplace. Nu ești pregătit să trimiți o cerere de asistență? Obține mai mult ajutor, vizitând resursele noastre de învățare și instruire.

Toți clienții Workplace au acces la resurse de ajutor online. Află mai jos ce tip de asistență suplimentară este disponibilă pentru pachetul tău Workplace.
Ce asistență suplimentară este disponibilă?
În cazul în care este nevoie de asistență suplimentară, administratorii pot, de asemenea, să contacteze direct echipa Asistență Workplace prin mesaje sau chat. Pentru a accesa inboxul de asistență și pentru a formula o nouă cerere:
 1. Deschide Panou de administrare din bara de navigare în Workplace.
 2. Apasă pe Contactează asistența.
 3. Apasă pe Pune o întrebare ca să trimiți un mesaj asistenței Workplace.
 4. Apasă pe Discută cu noi ca să primești asistență prin mesaje instant. Asistența prin chat este în curs de implementare și nu este disponibilă încă pentru toți clienții.
Poți să accesezi acest ecran și apăsând pe în bara de navigare în Workplace și selectând Ia legătura cu Asistența Workplace.
Inboxul de asistență îți permite să vezi cererile de asistență anterioare, să le filtrezi în funcție de starea lor actuală și să vezi dacă există vreo întrerupere care ar putea afecta funcționalitatea Workplace.
Mai ai nevoie de ajutor?
Toți utilizatorii Workplace pot beneficia de asistență suplimentară:
 • Accesând Asistența pentru dezvoltatori. Acesta este locul în care poți afla informații despre integrarea tehnică a serviciului Workplace în compania ta.
 • Accesând Centrul de resurse pentru clienți. Acesta este hubul central pentru toate practicile recomandate și resursele Workplace. Acesta te poate ajuta să asiguri o lansare reușită a serviciului Workplace și să obții rezultate rapide în cadrul organizației tale.
Au fost utile aceste informaţii?
Există mai multe avantaje oferite de Asistența directă:
 • Administratorii pot vedea toate solicitările de asistență create de administratorii din companie.
 • Asistența directă este încorporată în produs, ceea ce înseamnă că administratorii nu trebuie să iasă din Workplace pentru a obține asistență.
 • Administratori au posibilitatea de a vedea starea tichetelor pe care le-au trimis, pentru a urmări evoluția acestora.
Au fost utile aceste informaţii?
Prioritățile pot fi folosite pentru a furniza informații echipei de asistență Workplace cu privire la impactul asupra afacerii și la urgența problemei sau întrebării tale. În continuare, poți vedea regulile pentru fiecare prioritate.
Prioritate ridicată: Impact puternic asupra afacerii
Impact puternic pentru afacere. Problema împiedică utilizatorii să își îndeplinească responsabilitățile aferente jobului. Necesită acțiune imediată. Nu sunt disponibile soluții de rezervă.
Exemple:
 • toți utilizatorii nu se pot conecta pentru a folosi Workplace.
 • O componentă cheie din Workplace nu funcționează pentru niciun utilizator, de exemplu, posibilitatea de creare a grupurilor.
 • Un factor de decizie important, precum CEO al companiei, nu poate să folosească o funcție de bază din Workplace, de exemplu, nu poate intra în direct.
Prioritate medie: Impact moderat asupra afacerii
Impact moderat pentru afacere. Problema nu permite unor utilizatori să își îndeplinească responsabilitățile aferente jobului. Sunt disponibile soluții de rezervă. O funcție secundară din Workplace nu funcționează pentru utilizatori.
Exemple:
 • unii utilizatori nu pot să intre în direct.
 • O componentă care nu este esențială din Workplace nu funcționează conform așteptărilor. Utilizatorii Mac nu pot să descarce un clip video.
Prioritate redusă: Impact redus asupra afacerii
Impact redus pentru afacere. Problema este temporară. Sunt disponibile soluții de rezervă. Impactul este mai mic de 5% din numărul total de utilizatori, iar eroarea nu ține de o componentă de bază din Workplace.
Exemple:
 • ocazional, un utilizator nu poate să vadă o conversație asociată unui grup.
 • Unii utilizatori nu pot să descarce un clip video când folosește un telefon Android, dar poate face acest lucru pe laptop sau pe un dispozitiv iOS.
 • Probleme relativ reduse legate de utilizarea API/asistență dezvoltatori.
Reține: principalul scop al priorităților este semnalarea impactului asupra afacerii sau gradul de urgență al problemei pentru echipa de asistență Workplace. Prioritățile nu garantează o rezolvare mai rapidă sau mai lentă, dar ne permite să ne concentrăm mai bine asupra problemelor urgente și cu impact mare.
Au fost utile aceste informaţii?
Alte tipuri de resurse de asistență
Centrul de resurse pentru clienți este platforma care centralizează toate practicile recomandate și resursele pentru Workplace. Apelând la acestea, ai garanția că vei lansa cu succes Workplace și că vei obține rapid rezultate în rândul organizației tale.
Au fost utile aceste informaţii?
În pagina de stare se adaugă o înregistrare atunci când se identifică o problemă, atunci când există modificări privind starea problemei și atunci când problema a fost rezolvată.
Pagina de stare este disponibilă public la adresa workplace.com/status. Mai poți găsi un link către pagină în subsolul site-ului web Workplace.
Abonează-te la actualizări
Poți adăuga integrarea pentru editori Status Workplace la un grup de pe Workplace. Când în pagina Status Workplace apar informații privind apariția sau rezolvarea unei probleme, integrarea va posta aceste informații în grup, iar membrii grupului vor primi notificări push și prin e-mail.
Pentru a adăuga integrarea:
 1. În grupul pe care-l administrezi, apasă pe fila Mai multe și selectează Integrări.
 2. Apasă pe Status Workplace.
 3. Selectează Adaugă.
De asemenea, poți folosi cititorul de fluxuri RSS preferat pentru a te abona la fluxul RSS Status Workplace.
Au fost utile aceste informaţii?
Raportează o problemă
În cazul în care consideri că te confrunți cu o problemă pe Workplace, consultă pagina workplace.com/status pentru a vedea dacă problema afectează și alți clienți. În pagina de stare Workplace prezentăm numai problemele care afectează posibilitatea utilizatorilor de a folosi funcții esențiale Workplace. Aceste funcții sunt prezentate în partea de sus a paginii de stare.
Dacă ești un administrator Workplace și te confrunți cu o problemă legată de una dintre aceste funcții, dar nu o poți vedea listată în pagina de stare, poți trimite un tichet Echipei noastre de asistență.
Au fost utile aceste informaţii?