Asistență

Află mai multe despre resursele de asistență pe care le ai la dispoziție în calitate de client Workplace. Nu ești pregătit să trimiți o cerere de asistență? Obține mai mult ajutor, vizitând resursele noastre de învățare și instruire.

Poți contacta echipa noastră de asistență doar dacă ești un administrator în Workplace Premium
Dacă ești administrator de Workplace Premium:
Apasă pe în partea dreaptă sus a paginii. Aici, poți face următoarele:
 • Contactează asistența Workplace. Echipa noastră ar trebui să te contacteze în cel mult 48 de ore, însă obiectivul nostru este să răspundem în cel mult o zi lucrătoare.
 • Verifică-ți Inboxul de asistență. Aici vei găsi corespondența cu personalul de asistență Workplace. Poți să răspunzi la mesaje folosind Inboxul de asistență sau contul de e-mail de serviciu.
 • Adresează comunității o întrebare. Comunitatea de ajutor este un loc unde poți lua legătura cu utilizatori Workplace din cadrul altor companii, dar și din compania ta, pentru a găsi și a împărtăși răspunsuri la întrebări despre Workplace. La discuții participă și membrii ai echipei noastre.
 • Trimite feedback. Ne inspirăm din multe dintre ideile trimise de utilizatori și folosim aceste idei pentru a îmbunătăți experiența Workplace pentru toată lumea. Dacă ai o problemă care necesită asistență imediată, contactează asistența Workplace.
Dacă ai în continuare nevoie de ajutor, poți să faci și următoarele:
 • Vizitează Asistența pentru dezvoltatori. Asistența pentru dezvoltatori este un loc în care poți afla informații despre integrarea tehnică dintre compania ta și Workplace.
 • Vizitează secțiunea Centru de documentare. Centrul de documentare este platforma care centralizează toate practicile recomandate și resursele pentru Workplace. Apelând la acestea, ai garanția că vei lansa cu succes Workplace și că vei obține rapid rezultate în rândul organizației tale.
Dacă nu ești administrator sau folosești Workplace Standard:
Apasă pe în partea dreaptă sus a paginii. Aici, poți face următoarele:
 • Adresează comunității o întrebare. Comunitatea de ajutor este un loc unde poți lua legătura cu utilizatori Workplace din cadrul altor companii, dar și din compania ta, pentru a găsi și a împărtăși răspunsuri la întrebări despre Workplace. La discuții participă și membrii ai echipei noastre.
 • Trimite feedback. Ne inspirăm din multe dintre ideile trimise de utilizatori și folosim aceste idei pentru a îmbunătăți experiența Workplace pentru toată lumea.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru utilizatorii de Workplace Advanced. Poți accesa Asistența directă numai de pe computer.
Există mai multe avantaje oferite de Asistența directă.
 • Administratorii pot vedea toate solicitările de asistență create de administratorii din companie.
 • Asistența directă este încorporată în produs, ceea ce înseamnă că administratorii nu trebuie să iasă din Workplace pentru a obține asistență.
 • Administratori au posibilitatea de a vedea starea tichetelor pe care le-au trimis, pentru a urmări evoluția acestora.
Au fost utile aceste informaţii?
Prioritățile pot fi folosite pentru a furniza informații echipei de asistență Workplace cu privire la impactul asupra afacerii și la urgența problemei sau întrebării tale. În continuare, poți vedea regulile pentru fiecare prioritate.
Prioritate ridicată: Impact puternic asupra afacerii
Impact puternic pentru afacere. Problema împiedică utilizatorii să își îndeplinească responsabilitățile aferente jobului. Necesită acțiune imediată. Nu sunt disponibile soluții de rezervă.
Exemple:
 • toți utilizatorii nu se pot conecta pentru a folosi Workplace.
 • O componentă cheie din Workplace nu funcționează pentru niciun utilizator, de exemplu, posibilitatea de creare a grupurilor.
 • Un factor de decizie important, precum CEO al companiei, nu poate să folosească o funcție de bază din Workplace, de exemplu, nu poate intra în direct.
Prioritate medie: Impact moderat asupra afacerii
Impact moderat pentru afacere. Problema nu permite unor utilizatori să își îndeplinească responsabilitățile aferente jobului. Sunt disponibile soluții de rezervă. O funcție secundară din Workplace nu funcționează pentru utilizatori.
Exemple:
 • unii utilizatori nu pot să intre în direct.
 • O componentă care nu este esențială din Workplace nu funcționează conform așteptărilor. Utilizatorii Mac nu pot să descarce un clip video.
Prioritate redusă: Impact redus asupra afacerii
Impact redus pentru afacere. Problema este temporară. Sunt disponibile soluții de rezervă. Impactul este mai mic de 5% din numărul total de utilizatori, iar eroarea nu ține de o componentă de bază din Workplace.
Exemple:
 • ocazional, un utilizator nu poate să vadă o conversație asociată unui grup.
 • Unii utilizatori nu pot să descarce un clip video când folosește un telefon Android, dar poate face acest lucru pe laptop sau pe un dispozitiv iOS.
 • Probleme relativ reduse legate de utilizarea API/asistență dezvoltatori.
Reține: principalul scop al priorităților este semnalarea impactului asupra afacerii sau gradul de urgență al problemei pentru echipa de asistență Workplace. Prioritățile nu garantează o rezolvare mai rapidă sau mai lentă, dar ne permite să ne concentrăm mai bine asupra problemelor urgente și cu impact mare.
Au fost utile aceste informaţii?
Alte tipuri de resurse de asistență
Centrul de resurse pentru clienți este platforma care centralizează toate practicile recomandate și resursele pentru Workplace. Apelând la acestea, ai garanția că vei lansa cu succes Workplace și că vei obține rapid rezultate în rândul organizației tale.
Au fost utile aceste informaţii?
În pagina de stare se adaugă o înregistrare atunci când se identifică o problemă, atunci când există modificări privind starea problemei și atunci când problema a fost rezolvată.
Pagina de stare este disponibilă public la adresa workplace.com/status. Mai poți găsi un link către pagină în subsolul site-ului web Workplace.
Abonează-te la actualizări
Poți adăuga integrarea pentru editori Status Workplace la un grup de pe Workplace. Când în pagina Status Workplace apar informații privind apariția sau rezolvarea unei probleme, integrarea va posta aceste informații în grup, iar membrii grupului vor primi notificări push și prin e-mail.
Pentru a adăuga integrarea:
 1. În grupul pe care-l administrezi, apasă pe fila Mai multe și selectează Integrări.
 2. Apasă pe Status Workplace.
 3. Selectează Adaugă.
De asemenea, poți folosi cititorul de fluxuri RSS preferat pentru a te abona la fluxul RSS Status Workplace.
Au fost utile aceste informaţii?
Raportează o problemă
În cazul în care consideri că te confrunți cu o problemă pe Workplace, consultă pagina workplace.com/status pentru a vedea dacă problema afectează și alți clienți. În pagina de stare Workplace prezentăm numai problemele care afectează posibilitatea utilizatorilor de a folosi funcții esențiale Workplace. Aceste funcții sunt prezentate în partea de sus a paginii de stare.
Dacă ești administrator Workplace Advanced și te confrunți cu o problemă legată de una dintre aceste funcții, dar nu o poți vedea în pagina de stare, poți trimite un tichet echipei noastre de asistență.
Au fost utile aceste informaţii?