Care sunt diferitele tipuri de pachete Workplace?

Workplace EssentialWorkplace AdvancedWorkplace Enterprise
Funcții ale produsuluiWorkplace Essential prezintă caracteristici precum Noutăți, grupuri, conversații și clipuri video în direct. Pe lângă acestea, Workplace Essential prezintă câteva funcții administrative, cum ar fi Panou de administrare, Integrări, Persoane și Administrarea grupului. Pe lângă funcții precum secțiunea Noutăți, grupuri, chat și transmisiuni video în direct, Workplace Advanced prezintă funcții de administrare precum cele de analiză, un panou de administrare și funcții de integrare cu furnizori de servicii de autentificare.Pe lângă funcțiile din Workplace Advanced, Workplace Enterprise include un timp de răspuns inițial pentru asistență de 4 ore, acces la o echipă de asistență Enterprise dedicată, rezolvare prioritară și acces anticipat la funcții noi.
Moderare a conținutuluiConținutul este revizuit de administratorii comunității tale.Conținutul este revizuit de administratorii comunității tale.Conținutul este revizuit de administratorii comunității tale.
Creare și ștergere a conturilorAdministratorii comunității pot crea și șterge direct conturile.Administratorii comunității pot crea și șterge direct conturile. Administratorii comunității pot crea și șterge direct conturile.
Proprietate asupra datelorAdministratorul comunității administrează comunitatea și compania deține și controlează datele. Administratorul comunității poate să modifice, să șteargă sau să exporte oricând datele tale. Administratorul comunității administrează comunitatea și compania deține și controlează datele. Administratorul comunității poate să modifice, să șteargă sau să exporte oricând datele tale. Administratorul comunității administrează comunitatea și compania deține și controlează datele. Administratorul comunității poate să modifice, să șteargă sau să exporte oricând datele tale.
Vizibilitatea postărilorConținutul pe care-l postezi este vizibil pentru tine, pentru persoanele din grupurile în care postezi sau pentru persoanele din afara grupurilor în care postezi, dacă grupurile respective sunt grupuri deschise. În plus, administratorii comunității pot vedea toate datele pe care le postezi, chiar și pe cele din grupurile secrete. Conținutul pe care-l postezi este vizibil pentru tine, pentru persoanele din grupurile în care postezi sau pentru persoanele din afara grupurilor în care postezi, dacă grupurile respective sunt grupuri deschise. În plus, administratorii comunității pot vedea toate datele pe care le postezi, chiar și pe cele din grupurile secrete. Conținutul pe care-l postezi este vizibil pentru tine, pentru persoanele din grupurile în care postezi sau pentru persoanele din afara grupurilor în care postezi, dacă grupurile respective sunt grupuri deschise. În plus, administratorii comunității pot vedea toate datele pe care le postezi, chiar și pe cele din grupurile secrete.
PlatăWorkplace Essential este un serviciu gratuit. Clienții Workplace Advanced beneficiază de o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile. După perioada de încercare gratuită, Workplace Advanced se folosește contra cost.Workplace Enterprise se folosește contra cost.
Număr de conturi care pot fi createFără limită. Fără limită.Fără limită.
Au fost utile aceste informaţii?