Care sunt tipurile de pachete Workplace?

Aceasta este o prezentare generală a celor două pachete Workplace. Pentru a vedea ce funcții anume sunt disponibile în pachetele Advanced și Enterprise, accesează pagina cu tarife Workplace.
Sunt disponibile două pachete Workplace diferite. Acestea sunt facturate lunar pe baza numărului de persoane active în contul tău de Workplace.
Accesează pagina cu tarife Workplace ca să vezi o listă completă cu funcțiile incluse în fiecare pachet.
Workplace Advanced
Workplace Advanced este creat pentru a pune în legătură toți angajații unei organizații în Workplace. Acesta conține funcții obișnuite din Workplace precum Chat, clip video în direct și Grupuri, în plus opțiuni de control pentru administratori. Workplace Advanced costă 4,00 USD per persoană, pe lună. Folosind Workplace Advanced, angajații din frontline se pot conecta la Workplace Frontline pe mobil sau pe web pentru 1,50 USD per persoană, pe lună.
Workplace Enterprise
Workplace Enterprise este creat pentru organizații care funcționează pe niveluri de o complexitate mai mare din cauza dimensiunii sau a domeniului și necesită un nivel avansat de asistență. Acesta include toate funcțiile din pachetul Advanced, plus un timp de răspuns pentru asistență inițială de 4 ore, rezoluție prioritară de asistență și acces anticipat la funcții noi. Workplace Enterprise costă 8,00 USD per persoană, per lună.
Au fost utile aceste informaţii?