Cum creez o Cameră în Workplace?

Această funcție este în faza beta și, momentan, nu este disponibilă în toate comunitățile Workplace.
Există două modalități de creare a unei camere în Workplace. Prima este prin Chat, apăsând pe pictograma de deasupra listei de conversații. Cea de a doua este în Grupuri, apăsând pe Creează o cameră în fila Camere dintr-un grup al cărui membru sau administrator ești.
Invitarea utilizatorilor la Camere Workplace
Oricine poate intra într-o cameră din Camere Workplace. În calitate de creator al apelului, poți să restricționezi accesul la cameră astfel încât numai persoanele din contul tău Workplace să poată intra sau poți să o lași deschisă pentru oricine are linkul de participare. Administratorul de sistem poate să dezactiveze posibilitatea utilizatorilor din afara contului Workplace să intre într-o cameră.

După începerea unei întâlniri, creatorul apelului poate să blocheze camera apăsând pe pictograma din partea de jos a camerei, apoi apăsând lângă opțiunea Blochează camera. Astfel, nu mai pot intra participanți noi în apel. Creatorul apelului poate inclusiv să excludă participanți din cameră.

Creatorii apelurilor pot inclusiv să genereze din nou linkul de invitație în orice moment. Astfel, linkul vechi de invitație nu va mai funcționa.
Intrarea într-o cameră Workplace
Pentru a intra într-o cameră, invitații trebuie să își introducă numele, să confirme că au peste limita de vârstă obligatorie și că sunt de acord să respecte Termenii de utilizare acceptabilă Workplace și Politica de confidențialitate.

Dacă apelul este creat din Chat, creatorul de cameră trebuie să fie prezent pentru ca apelul să înceapă. Dacă apelul este creat din Grupuri, trebuie să fie prezent oricare membru al grupului pentru ca apelul să înceapă. Dacă, timp de trei minute, la apel participă numai invitații, fără participarea creatorului de cameră, linkul de participare la cameră expiră automat.
Au fost utile aceste informaţii?