De ce este actualizat site-ul web Workplace?

Noul site web Workplace a fost creat în ideea stabilirii unei temelii noi pentru îmbunătățirea performanței și a accesibilității în Workplace, despre care știm că sunt priorități importante pentru clienți conform feedbackului primit. Acesta va beneficia de infrastructura solidă a platformei Facebook, menită să ajute miliarde de utilizatori din întreaga lume să țină legătura între ei.
Prin această actualizare, putem continua să îmbunătățim performanța și accesibilitatea pe viitor, introducând totodată funcții captivante cu ajutorul cărora colegii pot să intre în legătură și să colaboreze.
Ce este nou?
 1. Modul întunecat: contribuie la reducerea luminozității ecranului și este mai plăcut pentru ochi, în special în cazul utilizării în condiții de luminozitate scăzută. Poți să treci la Modul întunecat accesându-ți fotografia de profil din panoul de navigare din stânga → Setări → Opțiuni de afișare → Mod întunecat
 2. Mod lățime completă: oferă o experiență îmbunătățită pentru utilizatorii care folosesc un monitor mare reducând spațiul alb nefolosit.
 3. O experiență îmbunătățită de creare a postărilor: am modernizat experiența de creare a postărilor prin restrângerea secțiunii „Adaugă în postare” pentru a îmbunătăți focalizarea și am adăugat opțiuni mai facile de formatare a textului.
 4. Accesibilitate îmbunătățită: pe lângă Modul întunecat, am introdus administrarea îmbunătățită a focalizării, navigarea mai facilă pe tastatură și compatibilitate pentru cititoarele de ecran. Pentru a afla mai multe despre asistența pentru accesibilitate în Workplace, vizitează Centrul de ajutor.
 5. Mai rapid: folosind componentele de infrastructură de ultimă generație elaborate la Facebook, site-ul web Workplace este acum mai rapid în mod semnificativ, simplificându-ți posibilitatea de a găsi lucruri de care ai nevoie în activitatea ta.
Ce s-a schimbat?
Pentru a te ajuta să navighezi în interfața noului site web, iată câteva funcții care au fost mutate sau modificate:
 1. Statisticile despre grup: au fost mutate în „Opțiuni de administrator” accesibile prin meniul „...” din antetul grupurilor pentru o experiență pe ecran complet.
 2. Opțiunile pentru administratorii grupurilor: se deschid acum în vizualizare pe ecran complet cu o ierarhie mai clară a informațiilor și un design vizual mai bun.
 3. Meniu implicit pentru caseta de compunere pentru postare în grupuri: vei vedea acum opțiuni precum Adaugă o fotografie/clip video, vizită sau postarea unui sentiment sau a unei activități. Pentru mai multe opțiuni, poți să apeși pe caseta de compunere pentru postare din Adaugă în postare.
 4. Meniu de chat: am schimbat interfața atunci când apeși pe butonul + din chat. Ordinea acțiunilor posibile s-a modificat, de exemplu, crearea unui sondaj este acum ultima opțiune.
 5. Interfața pentru evenimente: am modernizat IU de evenimente: butonul Invită apare acum în colțul din dreapta sus și nu în detaliile evenimentului pentru a simplifica procesul de invitare rapidă a colegilor la evenimentele companiei sau ale echipei.
Ce lipsește temporar?
Câteva suprafețe nu acceptă complet Modul întunecat. Revizuim fiecare pagină și va fi complet acceptat la momentul lansării.
Ce nu va mai fi disponibil în noua experiență?
 1. Setarea unei porecle: pentru a simplifica infrastructura site-ului web Workplace, am decis să eliminăm funcția de „setare a unei porecle” care permitea participanților la conversații să își seteze porecle între ei. Am decis să renunțăm la această funcție atât pe site-ul web Workplace, cât și în aplicația Workplace Chat pentru iOS.
 2. Sondaje cu fotografii: din cauza utilizării foarte reduse, am decis să renunțăm la această funcție.
 3. Ajutor rapid în produs: am simplificat meniul de pe noul site web Workplace și vom elimina opțiunea de ajutor rapid din produs. Poți în continuare să apeși pe Centrul de ajutor și să cauți acolo răspunsuri la întrebări.
Notă privind compatibilitatea cu Internet Explorer 11
Internet Explorer 11 (IE11) nu este acceptat în acest moment în noua experiență și utilizatorii care folosesc IE11 vor rămâne în experiența clasică.
Începând de pe 9 februarie 2021, noul site web va accepta temporar o versiune limitată a experienței Workplace în Internet Explorer până în luna august 2021.
După august 2021, în conformitate cu decizia luată de Microsoft de a nu mai accepta Internet Explorer, clienții care accesează Workplace în Internet Explorer vor începe să se confrunte cu o performanță diminuată sau este posibil să nu se poată conecta la Workplace.
Am planificat trecerea tuturor clienților la noul site web până pe 9 decembrie, însă acum prelungim acest interval de timp până pe 9 februarie 2021 deoarece lucrăm să oferim compatibilitate pentru Internet Explorer.
Listă de funcții rezumat
Ce este nouCe s-a schimbatCe s-a remediatNu mai sunt disponibile
Modul întunecatStatistici despre grupAtașarea mai multor fișiere / fotografii într-o postareSetarea unei porecle
Flux mai latOpțiuni pentru administratori de grupButonul pentru meniul persistent „Începe” nu mai se afișează pentru roboții de chatSondaje cu fotografii
Experiență îmbunătățită de creare a postărilorMeniu implicit pentru caseta de compunere pentru postare în grupuriApartenența automată la grupuri se numește acum: Cine are preaprobare să se înscrie.
Accesibilitate îmbunătățităMeniu de chatLive Enterprise între utilizatori
Mai rapidInterfața pentru evenimenteAsistență pentru crearea evenimentelor în grupuri
Statisticile despre postări sunt acum accesibile prin meniul contextual din partea dreaptă sus a postărilor
Crearea albumelor de fotografii în grupuri
Invitarea grupurilor prin încărcarea de fișiere CSV
Marcaje temporale mai vizibile
Integrări de fișiere cu Google Drive și Dropbox
Abilitatea de atașarea a mai multor fișiere la o postare și vizualizarea previzualizării fișierelor
Formatare în timp ce se vizualizează postările cu Markdown pe ecran complet
Crearea și editarea subtitrărilor în clipuri video
Integrări de fișiere cu Sharepoint / Onedrive
Afișarea programărilor în Evenimente
Încărcarea fișierelor în fila Fișiere dintr-un grup
Funcția Cameră foto în Chat
Adnotări în fișiere
Cronologia lansării
12 august -opțiune de acces anticipat (site web nou și clasic disponibil)
Administratorii pot testa noua experiență și să o activeze / dezactiveze pentru compania lor
26 august - opțiune numai de acces anticipat (Site web noi și clasic disponibil)
Site-ul web nou este lansat pentru toți clienții. Companiile pot să treacă înapoi oricând dacă doresc.
9 decembrie - funcțiile cheie lipsă disponibile
Toate funcțiile lipsă, inclusiv Subiecte și postările în mai multe limbi, vor fi disponibile în noua experiență.
9 februarie - site-ul web vechi nu mai este disponibil
Spațiul tău Workplace va fi mutat pe noul site web Workplace și nu vei mai putea să accesezi experiența clasică.
Întrebările frecvente
Sunt administrator, cum activez / dezactivez experiența de site web nou ca să o folosesc în contul meu?
În calitate de administrator, poți încerca noul site web activându-l numai pentru propriul tău cont. În acest sens, apasă pe fotografia de profil din colțul din stânga jos, apoi apasă pe „Folosește site-ul web Workplace îmbunătățit”.
Sunt administrator, cum activez / dezactivez experiența de site web nou pentru companie?
Administratorii de sistem pot administra opțiunea de acces anticipat pentru site-ul web îmbunătățit pentru întregul spațiu Workplace prin postarea Ce este nou din panoul de administrare. Administratorii pot să selecteze o dată de începere și de încheiere a perioadei de acces anticipat. Data de încheiere implicită a accesului anticipat este setată pe 9 februarie 2021.
Pot să mut compania mea pe noul site web înainte de 9 februarie 2021?
Da, dacă dorești să muți spațiul tău Workplace pe noul site web, te rugăm să schimbi data de finalizare a procesului de implementare prin Ce este nou > Administrează accesul anticipat cu data dorită de tine.
Sunt angajat. Cum pot reveni la site-ul web clasic dacă nu doresc să folosesc site-ul web îmbunătățit?
Înainte de 9 februarie, vei putea să revii la vechiul site web. În acest sens, apasă pe fotografia de profil din colțul din stânga jos, apoi apasă pe Folosește site-ul web Workplace îmbunătățit. Nu vei mai vedea această opțiune după data de 9 februarie.
Când vor fi disponibile funcțiile care lipsesc în noua experiență?
Toate funcțiile care lipsesc vor fi disponibile în luna decembrie ca să le încerci înainte de tranziția finală pe 9 februarie. Noul site web va accepta toate funcțiile în Internet Explorer?
Unele funcții, inclusiv funcțiile noi precum Modul întunecat nu vor fi acceptate în Internet Explorer. Pentru o experiență optimă în Workplace, recomandăm folosirea unuia dintre următoarele browsere.
Au fost utile aceste informaţii?