Configurarea rețelei

Pentru ca toți utilizatorii din organizație să poată folosi Workplace în mod eficient, este posibil să fie nevoie să-ți configurezi rețeaua să permită anumite domenii și intervale de adrese IP. Află mai multe despre configurarea rețelei în Centrul de resurse pentru clienți.

Nu poți bloca accesul la Facebook, deoarece serviciul Workplace este dezvoltat pe baza acelorași tehnologii ca serviciul Facebook. Toate restricțiile de domenii care împiedică accesul la rețea pentru Facebook vor afecta și Workplace.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru utilizatorii de Workplace Premium.
Pentru ca Workplace să funcționeze corect, trebuie să te asiguri că traficul către următoarele domenii (și toate subdomeniile aferente) și porturi nu este blocat și este activat pentru rețele companiei tale:
Notă: deoarece domeniile folosite de Workplace pot fi schimbate, această listă nu trebuie să fie considerată exhaustivă. Blocarea selectivă a domeniilor Facebook nu este oficial acceptată de Workplace, astfel că aceste domenii sunt furnizate numai drept referință.
Au fost utile aceste informaţii?
Dacă ai nevoie de control sporit asupra accesului la Workplace într-o rețea de companie, poți alege să adaugi la lista de permisiuni intervalele de adrese IP ale serverelor web Facebook de pe care este oferit serviciul Workplace.
Numărul de sistem autonom (AS) al Facebook, AS32934, poate fi folosit pentru a recupera o listă actualizată și completă de adrese IP ale serverelor web Facebook. De exemplu:
whois -h whois.radb.net — '-i origin AS32934' | grep ^route
Au fost utile aceste informaţii?