Cum creez un grup Workplace dintr-o listă de distribuire e-mail?

Acest articol este valabil doar pentru utilizatorii de Workplace Essential și Workplace Advanced. Trebuie să fii administrator conectat la Workplace de pe un computer pentru a crea un grup dintr-o listă de distribuire e-mail. În acest moment poți importa numai grupuri de e-mail Microsoft și G Suite.
Poți crea până la 500 de grupuri Workplace pe baza grupurilor tale de e-mail Microsoft și G Suite. Pentru a crea un grup Workplace dintr-o listă de distribuire e-mail:
  1. În Panou de administrare, apasă pe Grupuri > Creează mai multe grupuriCreează grupuri dintr-o listă de e-mailuri.
  2. Apasă pe Începe.
  3. Alege un cont, apoi selectează lista sau listele de distribuire din care vrei să creezi unul sau mai multe grupuri.
  4. Apasă pe Continuă cu [număr de] grupuri.
  5. Schimbă administratorii grupului modificând administratorii grupului de e-mail Microsoft sau G Suite. Vei putea adăuga administratori sau moderatori noi în grup pe Workplace.
  6. Apasă pe Gata.
  7. Editează setările pentru grupul sau grupurile tale, apoi apasă pe Continuă cu [număr de] grupuri.
  8. Apasă pe Creează grupuri.
Reține: Modificările pe care le faci în grupuri Workplace nu se vor aplica grupurilor de e-mail Microsoft sau G Suite corespunzătoare. Însă când adaugi persoane în grupuri de e-mail Microsoft sau G Suite, ele vor fi adăugate automat în grupurile Workplace corespunzătoare. Ștergerea persoanelor din grupuri de e-mail Microsoft sau G nu le va șterge din grupurile Workplace corespunzătoare.
Au fost utile aceste informaţii?