Facturarea

Costul folosirii Workplace depinde de numărul de utilizatori facturabili care sunt activi în comunitatea Workplace. Află mai multe despre ce înseamnă un utilizator activ, cum să plătești prima factură și protecția plăților.

Utilizatori facturabili
Un utilizator facturabil este o persoană care are un cont de Workplace activ în decursul unei întregi luni calendaristice, adică din prima și până în ultima zi a acesteia.
Conturile care sunt create sau șterse într-un interval mai mic de o lună calendaristică nu sunt facturabile.
Reține: niciun cont creat după prima zi a lunii nu va fi facturat decât dacă este activ o întreagă lună calendaristică.
Au fost utile aceste informaţii?
Un utilizator activ lunar este un utilizator care a efectuat oricare dintre acțiunile de mai jos în ultimele 30 de zile:
 • A accesat Workplace prin intermediul site-ului nostru web sau de pe un dispozitiv mobil.
 • Conectat
 • Și-a consultat notificările din Workspace sau din aplicația Workspace.
 • A folosit aplicația noastră Work Chat.
Au fost utile aceste informaţii?
În Workplace Advanced și Workplace Enterprise, plătești pentru numărul de persoane care folosesc Workplace în fiecare lună. O persoană căreia i se poate emite factură este o persoană care a fost invitată pentru un cont de Workplace.
Administratorii Workplace pot stabili câte persoane sunt invitate să revendice conturi Workplace și, prin urmare, pot controla și estima prețul lunar al produsului Workplace.
Au fost utile aceste informaţii?
Angajații Frontline sunt persoane al căror rol principal este să lucreze direct cu clienții sau cu publicul general, furnizând servicii, asistență sau vânzând produse, precum și angajați implicați direct în producerea și distribuirea produselor.
Pentru a se califica pentru un plan frontline pe Workplace, un angajat trebuie să se încadreze într-unul sau mai multe dintre scenariile următoare:
- Angajatul nu are un birou în 50% din timp sau mai mult de 50% din timp.
- Angajatul este plătit cu ora.
- Angajatul nu are o adresă de e-mail.
DE ASEMENEA, angajatul trebuie să corespundă uneia dintre următoarele descrieri de roluri:
- Lucrător care interacționează cu clientul (vânzări directe, recepționist, asociat etc), la orice nivel, inclusiv conducere.
- Lucrător în culise (depozit, curier etc), la orice nivel, inclusiv conducere.
- Lucrător în domeniul utilităților sau în serviciu public (ofițer de poliție, angajat în domeniul administrării deșeurilor, persoană care se ocupă de reparațiile liniilor electrice, angajat în departamentul apelor), la orice nivel, inclusiv conducere.
- Personal de îngrijire medicale (asistente, doctori, utilități), la orice nivel, inclusiv conducere.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru administratorii de Workplace Advanced
Ca să exporți o listă cu utilizatori activi lunar și facturabili, trebuie să te conectezi pe computer.
 1. Apasă pe Panoul de administrare în partea din stânga sus a profilului tău.
 2. Apasă pe Plăți, apoi pe > în dreapta.
 3. Apasă pe Exportă utilizatorii facturați.
Au fost utile aceste informaţii?
Nu, nu va trebui să plătești nimic. Dacă inviți într-un grup multi-companie o persoană a cărei companie nu folosește încă Workplace, pentru aceasta se va instala o versiune Workplace Advanced de probă, pe care o va putea folosi gratuit 30 de zile.
Nu va trebui să plătești nimic nici dacă persoana pe care o inviți într-un grup multi-companie lucrează pentru o companie care folosește deja Workplace Advanced.
Au fost utile aceste informaţii?
Plăți și facturi
Acest articol este valabil doar pentru administratorii de Workplace Advanced.
Clienții Workplace beneficiază de o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile. După ce se încheie această perioadă de încercare gratuită, ciclul de facturare începe în prima zi a următoarei luni calendaristice. La sfârșitul lunii respective, factura va fi generată în funcție de numărul de utilizatori activi în luna respectivă. Zilele de după încheierea perioadei de încercare gratuită și premergătoare primei zile a lunii următoare nu vor fi facturate.
De exemplu, dacă perioada de încercare gratuită se încheie pe 18 octombrie, perioada cuprinsă între 19 și 31 octombrie nu va fi facturată. Ciclul de facturare începe pe 1 noiembrie.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru administratorii de Workplace Advanced. Trebuie să accesezi pe un computer Panoul de administrare pentru a-ți vedea facturile Workplace Advanced emise.
Pentru a-ți vedea factura, apasă pe Panou de administrare în partea stângă sus a profilului Workplace, apoi selectează Plăți.
Reține că moneda de facturare este USD. Prețurile nu includ impozitele în vigoare. Poți să accesezi facebook.com/workplace/pricing pentru cele mai recente informații privind prețurile.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru administratorii de Workplace Advanced. Trebuie să accesezi panoul de administrare de pe un computer pentru a configura facturarea de pe cardul de credit.
Pentru a configura facturarea pentru cardul de credit, apasă pe Panou de administrare în partea stângă sus a profilului Workplace, apoi selectează Plăți pentru a adăuga detaliile de plată.
Modalități de plată
Acceptăm Amex (mai puțin în Brazilia), Visa, Discover și Mastercard.
Reține că moneda de facturare este USD. Prețurile nu includ impozitele în vigoare. Poți să accesezi facebook.com/workplace/pricing pentru cele mai recente informații privind prețurile.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru administratorii de Workplace Advanced.
Companiile cu debitări anuale mai mari de 5.000 USD sunt eligibile pentru facturare pe baza unei facturi, nu a unui card de credit. Managerul tău de cont Workplace te va ajuta să-ți configurezi contul pentru facturare.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru administratorii de Workplace Advanced.
Sumele facturate calculate vor fi de obicei mai mici decât ceea ce apare în secțiunea Raportare din Panoul de administrare. Un utilizator activ lunar din punctul de vedere al facturării este o persoană care are un cont de Workplace în prima zi a lunii și care s-a conectat pentru a-și accesa comunitatea Workplace, Panoul de administrare sau aplicația Work Chat în cursul lunii respective. (Notificările push pe care le primești pe mobil sau prin e-mail nu sunt luate în calcul.)
Află mai multe informații despre utilizatorul activ lunar și facturabil.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru administratorii de Workplace Premium.
Pentru a adăuga numere pentru comenzile de achiziție la facturile tale:
 1. În partea din dreapta sus a ferestrei Workplace, apasă pe Panoul de control.
 2. Apasă pe Detaliile afacerii.
 3. Introdu detaliile privind numărul pentru comanda de achiziție în câmpul specificat.
Notă: în cazul în care comunitatea ta este configurată deja pentru facturare, va exista un spațiu în care poți adăuga numărul pentru comanda de achiziție atunci când accesezi factura.
Au fost utile aceste informaţii?
Workplace for Good
Facebook utilizează TechSoup pentru a verifica dacă o organizație care solicită acces la programul Workplace for Good este o organizație neguvernamentală cu un statut valid de organizație nonprofit.
Organizațiile solicitante trebuie să fie înregistrate la un partener TechSoup local și trebuie să fie eligibile pentru a participa la programul Workplace Advanced pentru a beneficia de acces gratuit la Workplace Advanced. Reține că unele tipuri de organizații sunt excluse și nu pot participa la programul Workplace for Good, după cum se descrie aici.
Pentru a te înregistra pentru programul Workplace for Good:
 1. Vizitează TechSoup pentru a primi un cod de validare. Codurile de validare TechSoup sunt coduri unice disponibile pentru organizațiile nonprofit care au fost validate de TechSoup. Codul de validare este un șir de litere și cifre care, de obicei, se termină cu o porțiune din numele organizației care-l deține. Iată un exemplu: 123a4567@Numeleorganizațieimele.
 2. Vizitează Workplace for Good în secțiunea Plăți din panoul de administrare Workplace și apasă pe Adaugă codul de validare TechSoup.
 3. Dacă ești eligibil pentru programul Workplace for Good, vei primi un mesaj conform căruia statutul tău a fost verificat cu succes.
De asemenea, poți vizita Workplace for Good pentru a obține mai multe informații și pentru a solicita acces la program.
Facebook stabilește eligibilitatea unei organizații pentru Workplace for Good la discreția sa și își rezervă dreptul de a aproba sau de a refuza cererea sau participarea unei organizații în orice moment, din orice motiv. Facebook poate suplimenta sau modifica în orice moment, fără notificare prealabilă, ghidurile de eligibilitate pentru Workplace for Good. Dacă, în urma unei modificări a politicilor Facebook sau a statutului unei organizații, o organizație nu mai este eligibilă pentru Workplace for Good, Facebook va transmite acelei organizații o notificare cu cel puțin trei luni în avans. După primirea acestei notificări, organizația va trebui să suporte tarifele standard pentru accesarea și utilizarea Workplace.
Au fost utile aceste informaţii?
Workplace for Good le oferă organizațiilor neguvernamentale eligibile acces gratuit la Workplace Advanced. Pentru mai multe informații, vizitează Workplace for Good.

Cine poate participa?
Pe baza unei solicitări, a unei verificări și a unui consimțământ scris, Facebook poate oferi acces gratuit la Workplace Advanced organizațiilor neguvernamentale care dețin statut valid de organizație nonprofit, verificat de partenerul nostru TechSoup sau de unul dintre partenerii locali ai acestuia.
Facebook stabilește eligibilitatea unei organizații pentru Workplace for Good la discreția sa și își rezervă dreptul de a aproba sau de a refuza cererea sau participarea unei organizații în orice moment, din orice motiv. Facebook poate suplimenta sau modifica în orice moment, fără notificare prealabilă, ghidurile de eligibilitate pentru Workplace for Good.
Dacă, în urma unei modificări a politicilor Facebook sau a statutului unei organizații, o organizație nu mai este eligibilă pentru Workplace for Good, Facebook va transmite acelei organizații o notificare cu cel puțin trei luni în avans. După primirea acestei notificări, organizația va trebui să suporte tarifele standard pentru accesarea și utilizarea Workplace.
Organizații neeligibile
Totuși, următoarele organizații nu sunt eligibile pentru Workplace for Good, chiar dacă au statut de organizație nonprofit:
 • organizațiile implicate în domeniul asigurărilor medicale sau a planurilor de sănătate pentru grupuri;
 • școli, universități și alte instituții academice, inclusiv inspectoratele școlare și asociațiile sportive, precum și organizațiile pentru servicii din domeniul educației;
 • entități, agenții sau organizații guvernamentale;
 • organizații cu activitate în domeniile legislativ și politic (inclusiv unități de avocatură);
 • biserici și alte organizații religioase;
 • ligi sportive profesionale;
 • uniuni de credit și alte organizații de ajutor reciproc.
Crearea unui cont
Organizațiile eligibile pentru Workplace for Good pot crea doar conturi de utilizator pentru angajații, contractanții și voluntarii lor direcți. În cazul în care o organizație eligibilă creează conturi de utilizator pentru altcineva, Facebook își rezervă dreptul de a taxa organizația la tarifele standard pentru astfel de conturi de utilizator.
Au fost utile aceste informaţii?