Noutăți

Personalizează secțiunea Noutăți din Workplace pentru a vedea postările și actualizările preferate.

Poți să anulezi urmărirea persoanelor sau să ascunzi persoane și articole din Noutăți. Dacă ascunzi un articol din secțiunea Noutăți, va deveni mai puțin probabil să vezi articole similare în secțiunea Noutăți pe viitor.
Pentru a ascunde un articol (sau o persoană):
 1. Apasă pe în partea din dreapta sus a postării.
 2. Selectează Ascunde postarea sau Ascunde tot de la [nume].
Reține: dacă în Noutăți nu vezi postări pe care ai dori să le vezi, te poți înscrie în mai multe grupuri sau poți urmări mai multe persoane.
Au fost utile aceste informaţii?
If you no longer want to see updates from a specific coworker on your Workplace News Feed, you can choose to Mute or Snooze their posts.
Muting a coworker's posts will hide all posts by them from your News Feed until you choose to unmute them. Snoozing a coworker's posts will hide posts by them from your News Feed for the next 30 days.
To Mute or Snooze a coworker's posts:
 1. From your Workplace News Feed, click at the top of a post from the coworker you would like to stop seeing posts from.
 2. Click either Hide post or Snooze [name] for 30 days.
 3. The post will disappear from your News Feed. If you have made a mistake, press Undo
To once again start seeing posts from your coworker:
 1. From your Workplace homepage, search for your coworker using the search bar in the top left of the screen.
 2. Click on their name to view their profile.
 3. Click Undo, underneath the alert on their timeline about their current Mute or Snooze status.
Au fost utile aceste informaţii?
Articolele din secțiunea Noutăți pot include actualizări de stare, fotografii, clipuri video, linkuri, comentarii și aprecieri. Articolele care apar în secțiunea Noutăți sunt determinate de mai mulți factori, printre care menționăm:
 • postări în grupurile al căror membru ești;
 • postări în cronologie de la persoane pe care le urmărești.
Dacă rămâi fără conținut de afișat în Noutăți, poți să vezi și recomandări pentru grupuri deschise în care să te înscrii și postări în vogă din grup.
Activitatea ta anterioară pe Workplace poate influența inclusiv articolele care apar în secțiunea ta Noutăți. De exemplu, dacă până acum ai apreciat sau adăugat comentarii la fotografii, probabilitatea să vezi fotografii în secțiunea Noutăți este mai mare.
Au fost utile aceste informaţii?
Uneori, o postare pe care ai văzut-o deja se va muta în partea de sus a secțiunii Noutăți dacă unul dintre colegi a apreciat-o sau a comentat-o. Acest lucru te ajută să vezi postările importante pentru tine și pe cele cu care colegii interacționează cel mai mult.
Au fost utile aceste informaţii?
Dacă urmărești un coleg de serviciu, îi vei vedea postările în secțiunea ta Noutăți. Poți urmării colegii de serviciu, persoane din alte echipe și directorii companiei. Vei vedea doar postările care sunt vizibile pentru întreaga companie sau care sunt postate în grupurile din care faci parte.
Când te urmărește un coleg, acesta îți va vedea postările vizibile în cadrul companiei în secțiunea sa Noutăți. Dacă postezi într-un grup închis sau într-un grup secret, colegii tăi de serviciu vor vedea conținutul doar dacă sunt membri ai grupului în care postezi.
Dacă nu mai urmărești un coleg de serviciu, vei vedea mai puține postări ale acestuia în secțiunea ta Noutăți. Poți relua legătura cu un coleg de serviciu pe care nu îl mai urmărești alegând să îl urmărești din nou.
Au fost utile aceste informaţii?
Poți activa sau dezactiva setările Workplace de pornire automată a clipurilor video.
Pentru a dezactiva pornirea automată a clipurilor video pe computer:
 1. Apasă pe fotografia de profil din stânga jos în ecranul Workplace > apasă pe Setări.
 2. Apasă pe Clipuri video.
 3. Apasă pe meniul vertical de lângă Pornire automată video și selectează Dezactivat.
Au fost utile aceste informaţii?
Pentru a te putea concentra mai bine pe secțiunea Noutăți, poți să ascunzi temporar panourile din partea stângă și din partea dreaptă în Workplace.
Panoul din stânga conține grupurile tale cele mai utilizate, conversațiile recente și notificările. Pentru a ascunde acest panou:
 1. Deschide secțiunea Noutăți în Workplace, conversațiile prin chat sau un grup.
 2. Treci cu mouse-ul peste panoul din stânga și apasă pe .
Panoul din dreapta poate să conțină evenimente viitoare, grupuri sugerate și postări în vogă din organizația ta. Când te uiți la un grup sau la o conversație, panoul din dreapta se modifică pentru a afișa activitatea recentă și descrierile grupurilor. Pentru a ascunde acest panou:
 1. Deschide secțiunea Noutăți în Workplace, conversațiile prin chat sau un grup.
 2. Treci cu mouse-ul peste panoul din dreapta și apasă pe .
Pentru a redeschide oricare dintre panouri, apasă a doua oară pe pictograma relevantă.
Vizualizare implicită
Starea actuală a panourilor din stânga și din dreapta va dura până la sfârșitul sesiunii actuale. Dacă deschizi Workplace într-o filă nouă, ambele panouri se deschid din nou.
Au fost utile aceste informaţii?