Noutăți

Personalizează secțiunea Noutăți din Workplace pentru a vedea postările și actualizările preferate.

Poți să anulezi urmărirea persoanelor sau să ascunzi persoane și articole din Noutăți. Dacă ascunzi un articol din secțiunea Noutăți, va deveni mai puțin probabil să vezi articole similare în secțiunea Noutăți pe viitor.
Pentru a ascunde un articol (sau o persoană):
  1. Apasă pe în partea din dreapta sus a postării.
  2. Selectează Ascunde postarea sau Ascunde tot de la [nume].
Reține: dacă în Noutăți nu vezi postări pe care ai dori să le vezi, te poți înscrie în mai multe grupuri sau poți urmări mai multe persoane.
Au fost utile aceste informaţii?
Articolele din secțiunea Noutăți pot include actualizări de stare, fotografii, clipuri video, linkuri, comentarii și aprecieri. Articolele care apar în secțiunea Noutăți sunt determinate de mai mulți factori, printre care menționăm:
  • postări în grupurile al căror membru ești;
  • postări în cronologie de la persoane pe care le urmărești.
Dacă rămâi fără conținut de afișat în Noutăți, poți să vezi și recomandări pentru grupuri deschise în care să te înscrii și postări în vogă din grup.
Activitatea ta anterioară pe Workplace poate influența inclusiv articolele care apar în secțiunea ta Noutăți. De exemplu, dacă până acum ai apreciat sau adăugat comentarii la fotografii, probabilitatea să vezi fotografii în secțiunea Noutăți este mai mare.
Au fost utile aceste informaţii?
Uneori, o postare pe care ai văzut-o deja se va muta în partea de sus a secțiunii Noutăți dacă unul dintre colegi a apreciat-o sau a comentat-o. Acest lucru te ajută să vezi postările importante pentru tine și pe cele cu care colegii interacționează cel mai mult.
Au fost utile aceste informaţii?
Dacă urmărești un coleg de serviciu, îi vei vedea postările în secțiunea ta Noutăți. Poți urmării colegii de serviciu, persoane din alte echipe și directorii companiei. Vei vedea doar postările care sunt vizibile pentru întreaga companie sau care sunt postate în grupurile din care faci parte.
Când te urmărește un coleg, acesta îți va vedea postările vizibile în cadrul companiei în secțiunea sa Noutăți. Dacă postezi într-un grup închis sau într-un grup secret, colegii tăi de serviciu vor vedea conținutul doar dacă sunt membri ai grupului în care postezi.
Dacă nu mai urmărești un coleg de serviciu, vei vedea mai puține postări ale acestuia în secțiunea ta Noutăți. Poți relua legătura cu un coleg de serviciu pe care nu îl mai urmărești alegând să îl urmărești din nou.
Au fost utile aceste informaţii?
Poți activa sau dezactiva setările Workplace de pornire automată a clipurilor video.
Pentru a dezactiva pornirea automată a clipurilor video pe computer:
  1. Apasă pe fotografia de profil din stânga jos în ecranul Workplace > apasă pe Setări.
  2. Apasă pe Clipuri video.
  3. Apasă pe meniul vertical de lângă Pornire automată video și selectează Dezactivat.
Au fost utile aceste informaţii?
To better focus on your News Feed, you can temporarily hide the panels on the left and right of your Workplace.
The left panel contains your most used groups, recent chats and notifications. To hide this panel:
  1. Go to either your Workplace News Feed, chats or a group.
  2. Hover over the left panel and click .
The right panel can contain upcoming events, suggested groups and trending posts from your organization. When you are looking at a group or chat, the right panel changes to show recent activity and group descriptions. To hide this panel:
  1. Go to either your Workplace News Feed, chats or a group.
  2. Hover over the right panel and click .
To reopen either panel, click the relevant icon a second time.
Default view
The current state of your left or right panels will only last as long as your current session. If you open Workplace in a new tab, both panels will be open again.
Au fost utile aceste informaţii?