Cum șterg un grup în Workplace?

Dacă ești administratorul grupului, iar grupul nu are niciun membru, părăsirea grupului va genera ștergerea acestuia.
Workplace Essential și Workplace Advanced
În plus, comunitățile, administratorii de sistem și moderatorii de conținut din Workplace Advanced au posibilitatea să șteargă orice grup.
Pentru a șterge un grup în Workplace Advanced:
  1. Apasă pe Panoul de administrare în partea dreaptă sus a ecranului Workplace.
  2. Apasă pe Grupuri și caută grupul pe care dorești să îl ștergi.
  3. Apasă pe și selectează Șterge grupul.
  4. Introdu numele grupului în casetă și apasă pe Șterge grupul.
Reține: ștergerea unui grup nu poate fi anulată. După ștergerea unui grup, toate postările, membrii și fișierele se vor șterge definitiv.
Grupuri multi-companie
Un grup multi-companie (MCG) va fi șters automat dacă este părăsit de toți membrii. Pentru a șterge grupul, un administrator al grupului are posibilitatea de a șterge toți membrii grupului și apoi pe el însuși.
Au fost utile aceste informaţii?