Setările comunității

Află mai multe despre setările care îți permit să faci modificări pentru întreaga comunitate Workplace. Vizitează Centrul de resurse pentru clienți pentru a afla mai multe despre personalizarea comunității Workplace.

Acest articol este valabil doar pentru administratorii de Workplace Essential și Workplace Advanced.
Pe computer, apasă pe Panou de administrare în partea din stânga sus a contului de Workplace. Aici vei putea vedea colegii, grupurile și statisticile comunității și vei putea administra preferințele legate de comunitate.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru administratorii de Workplace Premium.
Funcționalitatea Panoului de administrare este limitată pe mobil, însă există mai multe instrumente pe care le poți folosi. Următoarele funcții sunt disponibile din Panoul de administrare de pe mobil pentru administratorii Workplace Premium:
  • Revizuirea activității pentru ultimele șapte zile și trimiterea mementourilor către persoane cu scopul de a crește numărul de interacțiuni
  • Adăugarea persoanelor: adaugă o persoană nouă în comunitatea ta prin introducerea numelui complet și a adresei de e-mail.
  • Raportare: obține rapoarte despre persoane, grupuri și activitatea legată de conținutul de pe Workplace pentru ultimele trei luni.
  • Administratori: revizuiește activitatea tuturor administratorilor și modifică nivelurile de administrare pentru orice administrator. Află mai multe despre diferitele roluri ale administratorilor.
  • Conținut raportat: revizuiește orice conținut raportat și alege să permiți sau să ștergi conținutul direct din aplicația de mobil. Administratorii vor primi notificări push pentru a putea revizui și șterge conținutul raportat în doar câteva minute, direct de pe telefon.
Notă: administratorii pot vedea Panoul de administrare pe mobil indiferent de nivelul lor. Rolurile de acces sunt identice cu cele din versiunea web a Panoului de administrare.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru utilizatorii de Workplace Essential și Workplace Advanced. Trebuie să fii un administrator conectat la Workplace de pe computer pentru a schimba numele companiei.
Pentru a schimba numele companiei:
  1. Apasă pe Panou de administrare în partea din stânga sus a ecranului Workplace.
  2. Apasă pe Setări.
  3. Actualizează Numele companiei.
  4. Derulează în jos și apasă pe Salvează > OK.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru utilizatorii de Workplace Advanced.
Conturile de Workplace au URL-urile în formatul https://[companie].workplace.com/. Pentru a-ți schimba URL-ul actual, verifică dacă URL-ul dorit este disponibil (încearcă să-l accesezi). Dacă niciun cont de Workplace nu are adresa respectivă, formulează o cerere de asistență și cere schimbarea.
Reține: linkurile către adresa inițială, inclusiv cele de revendicare și marcajele, nu vor mai funcționa.
Au fost utile aceste informaţii?
Iată câteva aspecte de reținut atunci când soliciți un subdomeniu:
  • nu poți revendica un subdomeniu pe care îl folosește deja altcineva;
  • subdomeniul poate conține numai caractere alfanumerice (A-Z, 0-9); sunt admise și liniuțele (-);
  • subdomeniul trebuie să aibă cel puțin 5 caractere și nu poate conține termeni generici (de exemplu, automobile.facebook.com;
  • trebuie să fii administrator de sistem pentru a putea solicita un subdomeniu unic;
  • subdomeniul tău trebuie să respecte Politica Workplace de utilizare acceptabilă.
Reține că după ce îți schimbăm subdomeniul, nu va mai funcționa niciun link anterior către comunitatea ta Workplace.
Ne rezervăm dreptul să-ți schimbăm oricând subdomeniul dacă nu respectă instrucțiunile noastre.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru administratorii de Workplace Essential și Workplace Advanced. Trebuie să fii conectat la Workplace pe computer pentru a stabili sau a schimba condițiile de utilizare ale companiei.
Pentru a stabili condițiile de utilizare ale companiei, dacă nu le-ai stabilit încă:
  1. Creează condițiile de utilizare.
  2. Găzduiește-ți Condițiile de utilizare pe un site disponibil publicului.
  3. Accesează Panou de administrare > Setări. Derulează în jos până la Condiții de utilizare, iar apoi introdu linkul către condițiile tale de utilizare.
Pentru a schimba condițiile de utilizare ale companiei tale:
Accesează Panou de administrare > Setări. Derulează în jos până la Condiții de utilizare, iar apoi introdu linkul către noile tale condiții de utilizare.
Au fost utile aceste informaţii?
Poți adăuga următorul set de opțiuni într-un meniu vertical folosit pentru personalizarea câmpurilor de profil:
  • locație;
  • Departament
  • Divizie
  • Organizație
Pentru a adăuga un set de valori la meniul vertical:
  1. În stânga sus în Workplace, apasă pe Panoul de administrare.
  2. Apasă pe Setări, apoi apasă pe fila Câmpuri din profil.
  3. Apasă pe Stabilește valorile lângă oricare dintre câmpurile de profil pe care vrei să le adaugi.
  4. Adaugă una câte una valorile stabilite sau lipind o listă de valori separate prin punct și virgulă.
  5. Apasă pe Salvează.
Reține: Dacă un câmp de profil a fost completat deja înainte de atașarea listei de valori, nu va fi suprascris. Dacă însă un utilizator editează profilul după ce lista de valori a fost atașată, trebuie să selecteze o valoare din listă.
Au fost utile aceste informaţii?
Acest articol este valabil doar pentru administratorii de Workplace.
Setările de descărcare a clipurilor video protejează clipurile video confidențiale și protejate prin drepturi de autor de pe Workplace. Deoarece această funcție folosește criptarea pentru a proteja clipurile, numai persoanele care se conectează la Workplace pe un browser acceptat le pot vedea.
Browsere și aplicații acceptate:
Browsere neacceptate
  • Internet Explorer
  • Microsoft Edge
Le poți permite persoanelor care folosesc browsere neacceptate să vizioneze clipuri video protejate la o calitate inferioară.
Pentru a dezactiva descărcările de clipuri video pe un computer desktop:
  1. Apasă pe Panou de administrare în partea din stânga sus a ecranului Workplace.
  2. Apasă pe Securitate.
  3. Apasă pe Setări descărcare clipuri video.
  4. Vei vedea o prezentare a clipurilor video care au fost vizionate, precum și browserul în care au fost vizionate. Apasă pe comutatorul Dezactivează descărcarea clipurilor video.
Dacă apeși comutatorul Calitate video scăzută pentru browserele neacceptate, vei permite utilizatorilor să vizioneze clipuri video protejate la o calitate inferioară, prin conectarea la Workplace pe un browser neacceptat.
Când setarea Dezactivează descărcarea clipurilor video este activată și funcția de vizionare la calitate inferioară este dezactivată, utilizatorii nu vor putea să descarce clipurile video de pe Workplace pe dispozitivele lor.
Reține că această setare criptează clipurile video numai cât timp este activată. Clipurile video postate înainte de activarea funcției nu vor fi criptate. Toate clipurile video care au fost criptate cât timp această funcție a fost activată vor rămâne criptate și dacă dezactivezi funcția.
Au fost utile aceste informaţii?
Datele nu vor fi șterse din conturile de Workplace existente după ce treci la un alt pachet. Însă, numai clienții Advanced și Enterprise Workplace vor avea acces la API-urile Workplace pentru a extrage datele din Workplace.
Au fost utile aceste informaţii?