Cum folosesc subiectele pe Workplace?

Ajutor pentru computer
Ajutor pentru aplicaţia pe iPhone
Ajutor pentru aplicaţia pe iPad
Ajutor pentru aplicaţia Android
Subiectele sunt folosite pentru gruparea postărilor similare. Astfel, conținutul poate fi păstrat în grupuri organizate, iar tu vei găsi mai ușor postări similare din întreaga organizație.
Pentru a crea un subiect, scrie # (simbolul diez) urmat de un subiect sau o expresie și adaugă-le la o postare. Exemplu
„Maria tocmai s-a alăturat echipei noastre! #AngajatNou”
Subiectele îți vor fi sugerate și pe baza conținutului postării tale. Subiectele fixate de administratorul grupului sunt afișate primele în lista de sugestii. Postările pot include maximum 30 de subiecte.
Răsfoirea subiectelor
Când apeși pe un subiect în secțiunea Noutăți, vei vedea o listă de postări care includ subiectul respectiv. Aceste postări pot proveni de la orice grup la care ai acces pe Workplace.
Dacă vrei să cauți subiecte într-un anumit grup, poți folosi bara de căutare sub imaginea de copertă a grupului respectiv sau poți apăsa pe un subiect atașat la o postare. Alternativ, poți apăsa pe Subiecte sub imaginea de copertă a grupului.
Sfaturi privind subiectele
  • Nu include spații atunci când scrii subiectul.
  • Un subiect poate conține numere, dar semnele de punctuație și caracterele speciale (cum ar fi $ și %) nu vor fi recunoscute.
  • Poți să cauți un subiect folosind bara de căutare Workplace.
  • Vei vedea numai postările la care ai acces pentru vizualizare. Postările din grupuri închise sau secrete în care nu ești membru nu vor fi incluse în rezultatele de căutare a subiectului.
Au fost utile aceste informaţii?
Da
Nu