Editarea sau ștergerea unei postări de pe Workplace

Ajutor pentru aplicaţia Android
Ajutor pentru computer
Ajutor pentru browserul de mobil
Ajutor pentru aplicaţia pe iPhone
Ajutor pentru aplicaţia pe iPad
Editarea unei postări pe care ai distribuit-o
  1. Apasă pe More în partea din dreapta sus a postării.
  2. Apasă pe Editează postarea.
  3. Efectuează modificările, apoi apasă pe Salvează.
Dacă ai adăugat fotografii ca parte a postării, poți, de asemenea, să ștergi o fotografie fără a șterge întreaga postare. Pentru aceasta, urmează pașii de mai jos.
  1. Apasă pe More în partea din dreapta sus a postării.
  2. Apasă pe Editează postarea.
  3. Treci cu mouse-ul peste fotografiile pe care vrei să le ștergi și apasă pe în dreapta sus.
  4. Apasă pe Salvează.
Reține: nu vei putea să ștergi fotografii din postările pe care le-ai distribuit din aplicații terțe. De asemenea, după publicarea postării, nu vei putea să încarci fișiere sau să schimbi fișierele pe care le-ai încărcat deja.
Ștergerea unei postări pe care ai distribuit-o
  1. Apasă pe More în partea din dreapta sus a postării.
  2. Apasă pe Șterge postarea, apoi apasă pe Șterge pentru a confirma.
Reține: administratorii de grup pot șterge postărilor altor utilizatori, dar nu le pot edita.
Au fost utile aceste informaţii?
Da
Nu